På denne side kan du læse lidt om de forskellige typer aktiviteter du finder i Ophelia Invest regi. De spænder bredt, lige fra foredrag over sociale sammenkomster til store konferencer og festivaler. Du kan også læse om vores investeringsuddannelse med 34 timers undervisning som foregår i København.

Lær at investere foredrag

Foredraget henvender sig til både nybegyndere og investorer med lidt erfaring. Du behøver ingen forudgående viden om området.

Formålet er at, det bliver omsætteligt og håndgribeligt, så du kan gå direkte hjem og gå i gang med at investere.


Uddannelse

Nu tilbyder Ophelia Invest et spændende uddannelsesforløb til dig hvor du bliver klædt grundigt på til at investere. Du får 8 lærerige og varierede moduler fordelt på fire søndage, hver gang med fokus på et nyt tema inden for investering. Uddannelsesforløbet løber i efteråret 2020. Er du interesseret i en af de eksklusive pladser, så send en mail til administration@opheliainvest.dk


Online sessions

Hver mandag afholder vi livesessions i vores medlemsklub. Disse bliver henholdsvis holdt i vores begynderspor, fundamental analyse spor og teknisk analyse spor. Vores livesessions er altså både henvendt til dig der er nybegynder og til dig der har lidt erfaring inden for investering.


alt=""

Virksomhedsbesøg, Deluxe Invest Cafe og Medlemskonferencer

Vi tilbyder en række begivenheder i form af virksomhedsbesøg, medlemskonferencer og investeringscafeer. Er du tilmeldt i vores medlemsklub, vil du få tilsendt invitationer til disse begivenheder. Hvis du ikke er medlem, kan du finde mere information om disse events i vores kalender.


Nordic Invest Camp

Nordic Invest Camp er Danmarks store, årlige festival for investering. På Nordic Invest Camp taler vi investering på en ny måde. Vores fokus er, at du som gæst skal få idéer og værktøjer til at forbedre din økonomi for dig selv og dine nærmeste. Det sker både igennem langsigtet og snusfornuftig investering, men også igennem aktiv trading, der kræver gode idéer og skarp udførsel. Læs mere om festivalen her.

Hvis du vil deltage i vores events, så tag et kig i vores eventkalender og se hvornår vi afholder næste begivenhed.