På denne side kan du læse om de forskellige typer aktiviteter du finder i Ophelia Invest regi. De spænder bredt, lige fra foredrag over sociale sammenkomster til store konferencer og festivaler. Du kan også læse om vores investeringsuddannelse med 34 timers undervisning som foregår i København.


Fysiske foredrag om investering

Vores foredrag varer 3 timer og ligger typisk i tidsrummet kl. 18-21. Når vi selv arrangerer foredrag vil det som udgangspunkt være i (Stor)København. Foredraget henvender sig til både nybegyndere og investorer med lidt erfaring. Det er en fuld gennemgang af investering fra A-Z, hvor vi både kommer ind på passiv investering og bæredygtig investering foruden alt det der er basis. Du behøver ingen forudgående viden om området. Formålet er at, det bliver omsætteligt og håndgribeligt, så du kan gå direkte hjem og gå i gang med at investere.


Investerings-uddannelse med 8 moduler

Nu tilbyder Ophelia Invest et spændende uddannelsesforløb til dig hvor du bliver klædt grundigt på til at investere. Du får 8 lærerige og varierede moduler fordelt på fire søndage, hver gang med fokus på et nyt tema inden for investering. Uddannelsesforløbet løber i efteråret 2020. Er du interesseret i en af de eksklusive pladser, kan du læse mere om uddannelsen HER. Hvis du har spørgsmål til uddannelsen er du meget velkommen til at sende os en mail på administration@opheliainvest.dk eller ringe på +45 2720 0743.


Online foredrag

Hver mandag aften afholder vi et online foredrag. Det foregår kl 20-21. Foredragene omhandler både teknisk og fundamental analyse samt alt andet investerings-relateret. Du kan altid se de specifikke emner i vores eventkalender.  Foredragene koster 49 kroner, men alle medlemmer af vores medlemsklub Ophelia Invest Club har fri adgang til foredragene, og kan se dem igen og igen via medlemsklubben, hvor de bliver liggende.


alt=""

Virksomhedsbesøg, Deluxe Invest Cafe og Medlemskonferencer

Vi tilbyder en række begivenheder i form af virksomhedsbesøg, medlemskonferencer og investeringscafeer. Er du tilmeldt i vores medlemsklub, vil du få tilsendt invitationer til disse begivenheder. Hvis du ikke er medlem, kan du finde mere information om disse events i vores kalender.


Nordic Invest Camp

Nordic Invest Camp er Danmarks store, årlige festival for investering. På Nordic Invest Camp taler vi investering på en ny måde. Vores fokus er, at du som gæst skal få idéer og værktøjer til at forbedre din økonomi for dig selv og dine nærmeste. Det sker både igennem langsigtet og snusfornuftig investering, men også igennem aktiv trading, der kræver gode idéer og skarp udførsel. Læs mere om festivalen her.

Hvis du vil deltage i vores events, så tag et kig i vores eventkalender og se hvornår vi afholder næste begivenhed.