Den lille guide til Investering

af Sarah Ophelia Møss

I denne bog guider Sarah Ophelia Møss dig til at gå i gang med at investere. Er du måske i tvivl om, hvorfor det er en god ide at investere, samt hvordan man faktisk gør i praksis, får du i den lille guide alle svar, kærligt formidlet.

Sarah er sociolog, foredragsholder og iværksætter og tilbyder en investeringsguide fra én passioneret investor til en anden, uden for meget dikkedar og fagtermer, der er unødvendigt svære at forstå.

Med den lille guide til investering får du en grundlæggende introduktion og udførlig guide til at komme i gang. Er du erfaren investor, får du et brugervenligt opslagsværk, som kan akkompagnere dig videre på din investerings rejse.

*Se nederst for priser og bestilling.

Den lille guide til Børneopsparing

af Jacob Munk-Stander

Denne guide til børneopsparing giver dig mulighed for at lære om alt det grundlæggende omkring en børneopsparing, samtidig med at den giver dig masser af inspiration og gør dig klogere på alle de muligheder der er, både som forældre, bedsteforældre og pårørende.

Jacob Munk-Stander, som står bag investerings tjenesten tobi.dk, skriver i samarbejde med Sarah Ophelia Møss, foredragsholder og iværksætter, den lille guide til børneopsparing. De vil i samarbejde samle alt det vigtigste om børneopsparing i en lille guide, så du altid har en bog at søge viden og inspiration i.

*Se nederst for priser og bestilling.

Den lille guide til Fundamental Analyse (Udgives først til sommer, kan ikke bestilles endnu)

af Martin Gottlob & Sarah Ophelia Møss

OBS: Udgives først til sommer og kan derfor ikke bestilles endnu.

Med denne lille guide får du en grundlæggende og fyldestgørende introduktion til fundamental analyse. Fundamental analyse handler om at lære virksomheder bedre at kende, og denne guide har til hensigt at gøre dig klar til at analyse nøgletal og i sidste ende vurdere, hvilke virksomheder, der er gode at investere i.

Bogen skrives af Martin Gottlob, pensioneret aktieanalytiker og redaktør på Berlingske, i samarbejde med Sarah Ophelia Møss, privat investor, foredragsholder og iværksætter. De to vil i samarbejde guide dig til en god forståelse for fundamental analyse og klæde dig godt på til at gå i gang selv.

*Se nederst for priser og bestilling.

Den lille guide til Pension

af Pia Ottosen

I denne lille guide får du en grundig introduktion til alt det, der er værd at vide om pension. Pia Ottosen, der til dagligt arbejder som pensionsrådgiver, skriver pensionsguiden for at give alle mulighed for at lære lige præcis, hvad der er vigtigt at vide om pensionsopsparing. Ikke nok med at det er et emne, der berør os alle, så er det også et emne, der er super vigtigt at have styr på. For vores helt egen skyld.

Der mangler gode og forståelige bøger omkring pension, mener Pia, som i sit arbejde dagligt møder folk, som ikke er klædt ordentligt på. Denne bog har til hensigt at gøre op med den præmis, ved at guide og informere i øjenhøjde og i et sprog som alle kan forstå.

*Se nederst for priser og bestilling.

Den lille guide til Teknisk Analyse

af Nanna Fick

Denne bog giver dig mulighed for at fordybe dig i det univers, der er teknisk analyse. Bogen introducerer dig til de basale principper for teknisk analyse og fungerer samtidig som et opslagsværk, du kan gå tilbage til, når du har brug for fakta, råd og vejledning.

Bogen skrives af daytrader og underviser Nanna Fick, som ønsker at give alle mulighed for at lære teknisk analyse fra bunden, samt hvordan man anvender metoden i praksis. Nanna møder dagligt folk, som er interesseret i teknisk analyse, men som har svært ved at bruge det i praksis. “Den lille guide til Teknisk Analyse” vil gøre op med begrebsjunglen og lære dig alt det i et sprog, der er rart og nemt at forstå.

Bogpriser

Du kan nu forudbestille de kommende bøger til 159,- (normalpris 199,-)

SPAR NU 20%

Bogpakke m. 2 bøger 348,25,- (værdi 398,-)

SPAR NU 25%

Bogpakke m. 3 bøger 487,55,- (værdi 597,-)

SPAR NU 30%

Bogpakke m. 4 bøger 616,90,- (værdi 796,-)

SPAR NU 35%