Vil du være økonomisk fri-rig?

Hvordan bliver man rig? Altså, sådan rigtig rig.
Som i ‘jeg-er-økonomisk-fri-rig’.

Du kan vinde i lotto, eller håbe på at en ukendt onkel efterlader en millionarv til dig.

Èn ting er helt sikkert – rige mennesker bliver ikke rigere ved at lade deres formue passe sig selv. Pengene skal arbejde. De har lært hemmeligheden om rentes rente effekten og navigerer rundt på aktiemarkedet samtidigt.

Ja, du hørte rigtigt – men hvad med dig? Den helt almindelige dansker, der nok ikke vinder mere end 50 kroner i lotto (øv) – hvad kan du gøre?

 

De riges hemmelighed

Vi har lige serveret dig de riges hemmelighed – nemlig investering.

Og vi vil gerne aflive myten om at investering er svært, uoverskueligt, kræver mange penge eller kun for forretningsmænd i jakkesæt.

Investering er for alle – og vi kan lære dig det. På 8 moduler får du alt hvad du skal bruge gennem vores investeringsuddannelse. Viden, formidlet til dig. Et netværk for livet. Økonomisk læring.

Vi lover ikke at du bliver millionær – men du bliver helt sikkert klogere og mere rustet til at forvalte dine penge, så de ikke blot sover om natten, men rent faktisk arbejder for dig.

Ja, jeg er blevet inspireret til at blive økonomisk fri-rig

Hvad får jeg?

  • 34 timers undervisning 
  • 6 bøger fra Forlaget Penge
  • 2 billetter til Nordic Invest Camp
  • 1 billet til et “Lær at investere” foredrag
  • Invitation til årlig uddannelses-reunion
  • Fuld forplejning under hele uddannelsen
  • Lukket facebookgruppe for dit hold inkl. alle undervisnerne
  • Stærkt netværk af ligesindede
  • Certifikat

Kan jeg være med?

Investerings-uddannelsen er for alle, som gerne vil lære alt om investering. Måske du er den ambitiøse investor? Eller måske har din formue en størrelse som byder dig, at bruge lidt mere energi på det, end blot en stribe YouTubevideoer? Det kan også være, at du ligesom mange andre, er træt af, at banken investerer på dine vegne? Eller måske er du bare super klar, til at lære en hel masse nyt? Uanset hvad der er din motivation, står vi klar til at give dig alle værktøjerne på kun 4 søndage.

Ja tak, jeg vil gerne være med

Hvornår finder det sted?

Investerings-uddannelsen indeholder otte moduler, som vil forløbe sig over fire søndage fra 10-18.

13. september
20. september
4. oktober
25. oktober

På de otte moduler kommer vi igennem følgende emner:

Strategi, porteføljeopbygning & diversificering
Fundamental analyse
Teknisk analyse
Alternative investeringsmuligheder
Crowdlending
Pension & skatteoptimering

Du kan læse mere om emnerne nedenfor.

Nedenfor kan du se Sarah Ophelia Møss mere fortælle om investerings-uddannelsen

Ja, jeg vil gerne lære alt om investering


Strategi & porteføljeopbygning 

Vil du gerne finde din personlige investeringsstrategi? På uddannelsen har vi skræddersyet et personligt program, som hjælper med at finde netop din investeringsstrategi. Vi lærer dig alt om strategi og hvorfor det er vigtigt. Vi kommer også omkring hvordan du opbygger en portefølje af værdipapirer. Vi lærer dig hvordan du kan skabe en bred diversificering i din portefølje.

Fundamental analyse

Vil du gerne blive super skarp til at aflæse nøgletal og regnskaber? På uddannelsen lærer vi dig alt om fundamental analyse og hvordan det kan bruges som værktøj, når vi udvælger værdipapirer til vores portefølje. Vi lærer dig alt fra regnskaber og nøgletal til hvordan du i praksis benytte disse.

Alternative investeringsmuligheder

Synes du også det er spændende, hvordan vi kan forrente vores penge på alternativ vis? Igennem uddannelsen lærer du om hvilke andre alternative investeringsmuligheder, som findes derude. Vi kommer blandt andet ind på ejendomsinvestering, investering i kryptovaluta og guld samt crowdlending. Vi kommer også omkring alternative investeringsmuligheder såsom skov, sol & vind.

Teknisk analyse

Synes du teknisk analyse er spændende? Vil du gerne lære at spotte købs- og salgssignaler? På uddannelsen lærer vi dig alt om teknisk analyse. Gennem uddannelsen tilegner du dig viden om, hvordan du kan bruge teknisk analyse til at time og optimere dine handler. Vi lærer hvordan du kan aflæse grafen ved hjælp af værktøjer som glidende gennemsnit, støtte/modstand og trendlinjer.

Pension & skatteoptimering

Under uddannelse tager vi også med igennem den helt store guide til pension og skatteoptimering. Vi lærer dig hvordan du bedst kan optimere din skat og hvilke muligheder du har for at forvalte og forrente din pension på bedst mulig vis.

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Investering er for alle – også dig. Med investerings-uddannelsen er formålet at skabe et rum for læring, som er omsættelig og håndgribelig, så du kan gå direkte hjem og igang med at investere.
Vi glæder os super meget til at se dig og hjælpe dig på vej imod at blive økonomisk fri-rig.
Ja, jeg vil gerne med og lære at blive økonomisk fri-rig

Se de seks bøger som følger med

Nedenfor kan du læse en introduktion af de seks bøger, som du får med, når du køber en plads på investerings-uddannelsen. Bøgerne danner grundlag for det pensum, som vi gennemgår under uddannelsen.

Den lille guide til Investering

Med den lille guide til investering får du en grundlæggende introduktion til investering og en udførlig guide til at komme i gang. Bogen kan anvendes som guide uanset niveau, om du er nybegynder eller erfaren investor der ønsker et brugervenligt opslagsværk.

Den lille guide til Pension

I denne lille guide får du en grundig introduktion til alt det, der er værd at vide om pension. Bogen lærer dig om alle de vigtige elementer der udgør din pensionsopsparing. Dit fremtidige jeg vil takke dig for at investere tid i at få styr på pensionsjunglen inden det bliver alt for sent.

Den lille guide til Crowdlending

I denne bog får du en grundig og lettilgængelig indføring i emnet crowdlending, som er en passiv investeringsform. Guiden introducerer dig for lånemarkedet, og giver svar på alle de gængse spørgsmål vedrørende risikostyring, skat, valg af investeringsplatform og meget mere.

Den lille guide til Fundamental analyse

Med denne lille guide får du en grundlæggende og fyldestgørende introduktion til fundamental analyse, hvor det her handler om at lære virksomheder bedre at kende. Guiden har til hensigt at gøre dig klar til at analyse nøgletal og  vurdere, hvilke virksomheder, der er gode at investere i.

Den lille workbook til Fundamental analyse

Denne bog kommer i forlængelse af Den lille guide til Fundamental analyse og er således en “lillebror-bog” som tilføjer den praktiske dimension til emnet. Intentionen med denne guide er at give dig en forståelig og konstruktiv skabelon for dine egne analyser.

Den lille guide til Teknisk analyse

Ønsker du at blive bedre til at analysere aktier? Teknisk analyse er en metode som kan benyttes hertil. Med denne lille guide lærer du hvordan man i praksis anvender teknisk analyse, når man handler på en børs.