Igangværende IPO’er

Cessatech A/S

Forventet første handelsdag 16. december 2020

Cessatech er en dansk virksomhed, der arbejder med kliniske fase II-studier til evidensbaseret behandling af børn. Virksomhedens førende produkt (CT001) er en smertestillende næsespray til behandling af akutte og planlagte smertefulde procedurer hos børn.


2020

Boozt

 24. november 2020

Boozt er et nordisk teknologiselskab, som beskæftiger sig salg af modetøj, sportstøj, livsstilsprodukter og lignende hovedsageligt med fokus E-commerce, eller i hverdagstale gennem online-handel. Selskabet har hovedsæde i Sverige, men har flere fysiske afdelinger i Danmark, hvor store dele af deres kundebase ligeså er placeret.

HusCompagniet A/S

18. november 2020

HusCompagniet A/S er Danmark største producent af typehuse og enfamiliehuse.

Dataproces Group A/S

 13. november 2020

Nordjyske Dataproces Group producerer Saas- og dataløsninger til landets kommuner og har med deres viden indenfor økonomi og jura, specialiseret sig i programmering til Gov-tech og Legal-tech. Ud af 98 danske kommuner, har de på nuværende tidspunkt 76 kommuner i deres kundedatabase.

DanCann Pharma A/S

 12. november 2020

DanCann Pharma A/S vil importere, undersøge, producere og sælge medicinsk cannabis. Selskabet har endnu ikke igangsat alle sine aktiviteter, da disse er under etablering, men med provenuet fra børsnoteringen kan selskabet starte sine aktiviteter i henhold til dets tilladelse fra Lægemiddelstyrensen.

Alefarm Brewing A/S

6. november 2020

Alefarm Brewing er et familiedrevet dansk bryggeri, som producerer unikke øl af høj kvalitet til forbrugere og distributører på verdensplan. Selskabets målsætning er at være autentisk, personligt og relevant i mødet med sine kunder – og som sit motto har Selskabet at kvalitet bygger på kærlighed.

WindowMaster A/S

27. oktober 2020

WindowMaster leverer bæredygtige indeklimaløsninger til stort set alle bygningstyper baseret på naturens egne kræfter, kaldet naturlig ventilation.

Curasight A/S

8. oktober 2020

Curasight er frontløber inden for udnyttelse af en særlig billeddannelsesteknologi, der bruges til at spore kræft. Virksomheden har endnu ikke et godkendt produkt, men er midt i et fast II klinisk forsøg.

Audientes A/S

18. september 2020

Audientes arbejder med den nyeste teknologi inden for høreapparater, hvor deres selv-tilpassende høreapparat er deres førende produkt på markedet.

Mdundo A/S

4. september 2020

Mdundo er en musikstreamingtjeneste til det afrikanske marked. Mdundos mål er at blive Spotify for afrikansk musik.

FOM Technologies

26. juni 2020

FOM Technologies producerer og sælger avancerede maskiner til overfladebehandlinger. De har udviklet en unik metode til denne form for behandling og arbejde med materiale.

Shape Robotics A/S

Børsnotering: 25. juni 2020

Shape Robotics producerer robotter til en fremtid med AI. De har bl.a. udviklet en robot til undervisningsbrug.

LED iBond International A/S

Børsnotering: 15. juni 2020

LED iBond International har udviklet en ny måde at tænke lys og data sammen. De er en del af større bevægelse hvor man kombinerer teknologi og data for at skabe såkaldte smart cities hvor fysiske ting som lys er forbundet via internettet.

Monsenso A/S

Børsnotering: 10. juni 2020

Monsenso er en software-virksomhed med fokus på at hjælpe psykisk syge. Gennem deres software bliver det lettere for både patienter og læger at arbejde med en psykisk sygdom.

Penneo A/S

Børsnotering: 2. juni 2020

Penneo er en software-virksomhed som har udviklet software, som hjælper virksomheder med at underskrive nemt og sikkert. Stort fokus på at hjælpe med complience, hvor virksomheder har brug for ekstra sikkerhed.

Stenocare A/S

Børsnotering: 18. maj 2020

Stenocare er en medicinalvirksomhed som arbejder med medicinsk cannabis. Det er en af verdens hurtigste voksende områder inden for medicin.


2019

Astralis Group A/S

Børsnotering: 9. december 2019

Astralis Group er en del af den stigende branche inden for e-sport, hvor Astralis er et succesfuld e-sports hold. Astralis Group satser på at være en kæmpe underholdningskoncern inden for e-sport.

NTG Company

Børsnotering: 9. oktober 2019

NTG Company hjælper med logistik inden for shipping til mere end 7.000 virksomheder i USA, Canada og Mexico.

Danish Aerospace Company A/S

Børsnotering: 27. maj 2019

Danske Aerospace Co A/S er en højteknologisk virksomhed, der opererer inden for avanceret medicinsk instrumentering og rumanvendelser. Virksomhedens hovedaktivitet er at udvikle teknologiske løsninger med det formål at udforske rummet.

Waturu Holding A/S

Børsnotering: 20. maj 2019

Waturu Holding A/S er et dansk Greentechselskab. Virksomheden har udviklet en bæredygtig og intelligent vandteknologi med formålet at spare vand, energi og reducere CO2. Gruppens produktportefølje består af en vandvarmer og industriel løsning til spildevand.

Konsolidator

Børsnotering: 10. maj 2019

Konsolidator er en software-virksomhed som gør processen bag finansiel konsolidering og rapportering både enkel og hurtig.

Flouguide A/S

Børsnotering: 7. maj 2019

FluoGuide udvikler kirugiske løsninger, der forventes at reducere lidelse hos patienter, og øge chancerne for helbredelse, samt at reducere prisen for sundhedsvæsenet.

Qlife Holding AB

Børsnotering: 2. marts 2019

Olife er en medicinal virksomhed som sælger en biomaker direkte til slutbrugere. På den måde kan man få tjekket sine resultater i sit hjem fremfor på et laboratorie.


2018

Scape Technologies A/S

26. november 2018

Scape Technologies A/S er en dansk automatiserings- og softwarevirksomhed der specialiserer sig i bin-picking. Virksomhedens hovedaktivitet er udvikling, salg og levering af standardiserede bin-picking-løsninger baseret på 3D computersynssystemer.

Seluxit A/S

9. november 2018

Seluxit A/S udvikler en platform der forbinder kundens produkter med internettet. Virksomhedens produkter inkluderer integreret systemudvikling, Seluxit IoT Platform og Wappsto Data Market. Virksomheden leverer IT-konsulenttjenester, handler med og producerer software, dataudstyr, computertilbehør og relaterede tjenester og support, herunder IT-service, systemintegration, etablering af IT-kommunikation, netværk, hosting, outsourcing og uddannelse.

Scandion Oncology A/S

8. november 2018

Scandion Oncology A/S er en virksomhed der arbejder med bioteknologi, og er skabt med formålet om at addressere en af de største udfordringer inden for moderne onkologi – effektiv behandling af cancer, der indeholder stoffer der er resistente overfor cellekloning, eller har udviklet sig til at blive resistente.

Hypefactors A/S

Børsnotering: 3. september 2018

Hypefactors er en teknologi-virksomhed som skaber bedre software til PR branchen. På denne måde bliver PR virksomheder mere effektive og kan bruge mere tid på deres kunder.

Risk Intelligence A/S

Børsnotering: 17. august 2018

Risk Intelligence A/S er en dansk virksomhed, der beskæfter sig med sikkerhedsintelligens. De tilbyder selvstændig, neutral, intelligensbaseret rådgivende service til private og offentlige instanser.

Odico A/S

Børsnotering: 2. juli 2018

Odico arbejder med robotteknologi og digital fremstilling. Fokus er på at forbedre processerne i byggebranchen, så man øger sikkerhed, og kan bygge billigere.

Virogates

Børsnotering: 26. juni 2018

ViroGates blev stiftet i 2001, efter opdagelsen af biomarkøren suPAR, der kan bruges på hospitaler til blandt andet at diagnosticere og sortere i patienter ved at finde ud af, om de kan sendes hjem.

Freetrailer Group A/S

Børsnotering: 14. juni 2018

Freetrailer Group A/S er en virksomhed, der tilbyder trailerløsninger til flytning af ting.

Happy Helper A/S

Børsnotering: 26. april 2018

Happy Helper A/S leverer on-demand rengøring af hjemmet. De har udviklet en Airbnb-lignende online markedsplads, som matcher kunder og rengøringsfolk.

Agillic A/S

Børsnotering: 22. marts 2018

Agillic A/S er en dansk softwarevirksomhed, som hjælper marketingsfolk med at maksimere deres brug af data og med at oversætte den til relevant og personlig kommunikation, som kan bruges til at etablere relationer mellem mennesker og brands.

HRC World PLC

Børsnotering: 8. februar 2018

HRC World PLC driver en kæde med temarestauranter under mærkenavnet Hard Rock. Virksomhedens driftssegmenter er restauranter og event management.

NPinvestor.com A/S

Børsnotering: 17. januar 2018

NPinvestor.com A/S er et dansk teknologi- og finansselskab, der opererer i investeringsbranchen. Virksomheden tilbyder løsninger til privatinvestorer, investeringsselskaber og finaninstitutioner og andre.


2017

2cureX AB

24. november 2017

2cureX AB er en biotek-virksomhed, der beskæftiger sig med forbedring af behandlingseffektiviteten, primært for cancerpatienter.

Realfiction Holding A/S

14. juli 2017

Realfiction Holding AB er en svensk producent af blandede reality solutions til salg.

Omnicar Holding AB

13. juli 2017

OmniCar Holding AB er et svensk firma, der udvikler softwareløsninger der har til formål at ændre på hvordan bilindustrien sælger biler, samt den service der følger efter salget.

Conferize A/S

28. juni 2017

Conferize A/S udvikler en online softwareløsning til event- og konferencemarkedet. De tilbyder et event management system (EMS), som er en omfattende digital værktøjskasse, hvor arrangørerne kan oprette, planlægge, udføre og markedsføre arrangementer.

GreenMobility A/S

16. juni 2017

GreenMobility A/S tilbyder en bildelingstjeneste i form af elektriske bybiler organiseret gennem en app.

Initiator Pharma A/S

Børsnotering: 16. marts 2017

Initiator Pharma er en biotech firma fra Aarhus. Deres hovedprodukt er til at behandle erektil dysfunktion. Dette gør de ved at have et bedre produkt, som kan behandle mange, som ikke kan få hjælp i dag.


2016

CleanTech Building Materials PLC

Børsnotering: 23. december 2016

Cleantech Building Materials PLC producerer byggematerialer. Firmaets mål er, at tilbyde avancerede teknologiske løsninger, som vil muliggøre at nye urbane områder kan blive bygget bæredygtigt.

SynAct Pharma AB

Børsnotering: 11. juli 2016

SynAct Pharma AB beskæfter sig med research og udvikling af midler til behandling af psoriasisbetinget gigt.

Rhovac AB

Børsnotering: 9. marts 2016

RhoVac AB er en biotekvirksomhed, der beskæftiger sig med research og udvikling af immunterapi på terapeutiske cancervacciner.


2015

Photocat A/S

Børsnotering: 20. november 2015

Photocat A/S er en teknologivirksomhed inden for miljø. Deres produkter omfatter NOxOFF, et luftrensningsprodukt, ACTi Floor til gulve, vægge, lofter eller tilsvarende anvendelser, ShineOn, et selvrensende produkt, & Photocat Garden et tætningprodukt.


2008

EgenINVEST Ejdomme Tyskland A/S

Børsnotering: 8. april 2008

EgnsINVEST Ejd. Tyskland A/S ejer, driver og udvikler ejendomme i Berlin.


2007

Erria A/S

8. november 2007

Erria A/S er et transport-, logistik- og rådgivningsselskab. De tilbyder en skibsstyringstjeneste, der omfatter teknisk styring, administration, rådgivning og containerdepot med vedligeholdelse og service.

FastPassCorp A/S

11. januar 2007

FastPassCorp A/S udvikler og producerer computersoftware. De leverer løsninger til administration af adgangskoder til virksomheder. Virksomheden er involveret i store identitetsstyringsprojekter, forundersøgelser og uddannelse.

Jobindex A/S

8. januar 2007

Jobindex AS tilbyder HR- og rekrutteringsydelser i Danmark. De tilbyder en oversigt over ledige stillinger i Danmark gennem jobopslag. De har også en jobsøgemaskine, der gennemsøger jobopslag fra jobdatabaser og hjemmesider.

eSoft Systems A/S

5. januar 2007

eSoft Systems A/S leverer løsninger til visualisering af ejendomme til ejendomsmægler og fotografer. De tilbyder en serviceløsning baseret på en IT platform der administrerer fotos, film og tekstproduktion.

WirTek A/S

9. januar 2006

WirTek A/S er en konsulentvirksomhed med kernekompetencer i softwareudvikling og produkttest inden for tre specialiserede områder: indlejrede produkter, trådløse produkter og sundhedspleje

Enalyzer A/S

Børsnotering: 3. januar 2007

Enalyzer A/S er et dansk selskab, der udvikler og sælger computersoftware. De specialiserer sig inden for softwareudvikling, online markedsundersøgelser, salg og marketing.


2006