Rewards program

Alle medlemmer af Ophelia Invest Club er automatisk en del af Ophelia Invest Rewards. Ophelia Invest Rewards er vores loyalitets-program, hvor vi belønner vores medlemmer. Det betyder, at når man har været medlem en given periode, får man forskellige gaver (rewards).

Efter 4 måneder modtager man en rabatkupon pr mail, hvor der kan bestilles en gratis bog i vores webshop.
Efter 8 måneder modtager man en rabatkupon pr mail, hvor der kan bestilles et gratis foredrag i vores webshop.
Efter 12 måneder modtager man en rabatkupon pr mail, hvor der kan bookes en gratis times coaching i vores webshop.


Nyt content hele tiden

Vi opdaterer vores medlemsklub løbende med nye artikler, opgaver i aktieanalyse, undervisning og interviews. Hver weekend opdaterer vi dig med vores nye indlæg per mail, så du altid er “up to date” på vores nye indhold.

Vi bestræber os på at opfylde jeres ønsker. Hvis vores medlemmer selv har forslag til særligt indhold, er vi meget fleksible og interesseret i at skrive om det der ligger i jeres interesse.

Vores medlemmer hos Ophelia Invest Club er desuden altid de første til at modtage invitationer til vores gratis events.


Gratis adgang til online foredrag

Som medlem får du gratis adgang til alle vores online foredrag, som fremover kommer til at ligge hver mandag kl 20. Vi afholder som udgangspunkt foredrag i følgende tre kategorier: Investering for begyndere, teknisk analyse og fundamental analyse.

Som ikke-medlem koster det 49 kroner at deltage i vores online foredrag. Som medlem har du tilsendt et link inden hver session, kvit og frit. Alle deltagere har mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Læs mere om hvilke online foredrag vi holder i vores eventkalender for Ophelia Invest Club.

Virkelig fin og forståelig formidling, fortalt i et sprog, der løbende klæder dig på til at lære mere og springe ud i investering. Meget kompetent og gode anbefalinger.

Ida

Sarah Ophelia og hendes team har klædt mig på til at begynde investering på et godt grundlag for egne midler. Tak for jeres arbejde!

Sara


Ingen binding

Der er ingen binding på medlemsklubben. Du betaler for enten en måned eller et år ad gangen. Hvis du ikke ønsker at betale for næste måned/år, så kan du frit stoppe dit abonnement.

Vores medlemsklub har en pristrappe. Hver gang vi modtager 200 nye medlemmer, stiger vores månedlige medlemspris. Du er som medlem altid garanteret din månedlige pris du er tilmeldt på. Skynd dig at tilmelde dig Ophelia Invest Club inden prisen på et medlemskab stiger igen.


Eksklusive rabatter

10 procent rabat på alle bøger fra Forlaget penge
Som medlem får du 10 procent på alle bøger om alt fra opsparing, aktieanalyse og investering. Se listen over alle bøger i vores shop.

20 procent rabat på al uddannelse
Vores medlemmer får 20 procent rabat på alle former for uddannelse vi tilbyder, herunder på vores ambitiøse investeringsuddannelse, foredrag, seminarer, samt vores online kurser udbudt af Ophelia Invest.

25 procent rabat på al coaching og sparring
Hvis du køber et årsabonnement, modtager du 25 procent rabat på coaching med Sarah Ophelia Møss. Læs mere om vores coaching/sparring udbud HER

Tusind tak for alt den vidensdeling!!! Det har givet mig super meget

Claudia

Det er virkelig spændende læring, og i er virkelig gode til at formidle.

Bettina

Ophelia Invest Club – Meld dig ind nu og bliv straks klogere på investering