Velkommen til Ophelia Invest Club

Her har vi skabt et unikt rum for læring om investering for begyndere, samt viden om aktieanalyse for dig der er nået længere i din investerings-rejse. Medlemsklubben er live og der ligger en masse content klar til dig derinde.

Der kommer løbende mere og nyt content og hver uge kan du forvente at finde nye artikler, analyser, videoer og live-sessions derinde.

Vi glæder os til at dele vores medlemsklub med dig.

Bemærk: Du har stadig adgang til al vores gratis content, uanset om du opretter dig som medlem eller ej.

Vores intention er at det skal være let at logge ind. Er din oplevelse en anden, så send os straks en mail på administration@opheliainvest.dk. Vi vil super gerne hjælpe dig i gang.

Kærlige hilsner Sarah Ophelia Møss & Ophelia Invest Team


Medlemskaber

Månedsbasis

kr.99/ md

  • Adgang til eksklusivt indhold
  • Live-sessions hver uge
  • 10 % rabat på alle bøger
  • 20 % rabat på al uddannelse
  • Først inviteret til alle gratis events
BLIV MEDLEM

Her får du alt du har brug for

I denne medlemsklub handler det om investering. Udover basis tager vi dig med ud i aktieanalyser, “modelportefølje”, ekspert-interview såvel som live-sparring og undervisning. I Ophelia Invest Club klæder vi dig løbende på til at tage gode beslutninger for dig og din økonomi.

Hver måned kommer nye analyser op både som opgaver du selv kan lave samt de færdige analyser, så du kan tjekke dine svar eller undlade selv at lave analysen. Vi har en “modelportefølje” som du kan lade dig inspirere af efter behov (husk dog at vi ikke er økonomiske rådgivere). Vi følger en række selskaber og laver både tekniske og fundamentale analyser på dem og holder dig opdateret på hvordan deres regnskaber ser ud. Vi giver dig også løbende nyheder fra aktiemarkedet, så hvis du kun har tid til at følge med et sted, så kan det med fordel være her på siden. Her får du nyheder, analyser samt opgaver så du selv kan øve dig og blive en bedre investor.

Lyder det som noget for dig? Så kan du melde dig ind i vores medlemsklub ovenfor.

Få opdateringer

Herunder kan du tilmelde dig opdateringer på det/de spor du synes er spændende.

Lørdag morgen sender vi en oversigt med direkte links til det nye der er blevet udgivet i ugens løb. På den måde kan du altid holde dig opdateret. På mandage sender vi en mail i anledning af aftenens live-session, selvfølgelig kun vedr. det/de spor du er tilmeldt.