Om os

Ophelia Invest tilbyder alt fra foredrag, workshops, online kurser og events til artikler, blogs, videoer og podcasts alt sammen om investering.

Ophelia Invest står samtidig bag Danmarks nye forlag, Forlaget Penge, som udgiver bøger om privatøkonomi og investering til alle samt børne- og ungdomsbøger om opsparing og økonomi.

Hovedpersonen bag er Sarah Ophelia Møss, som er idemager og står i spidsen for alle aktiviteter. Bag hende står et engageret team af praktikanter der styres af presse- og kommunikationsansvarlig, Sophie Frahm. Derudover co-creates der ofte i samarbejde med en lang række frivillige og freelancere.

Savner du et investerings-forum og netværk du kan spare med?

Ophelia Invest driver to investor-communities på facebook:

Aktieklubben Danmark
Kvindelogen Investeret

Følg med på instagram

1
Events afholdt
1
Events i kalenderen
0
Podcast episoder udgivet
1
Medlemmer af online communities

Team

Founder & CEO

Sarah Ophelia Møss

Sarah er uddannet sociolog fra Aalborg Universitet, en uhyre entreprenant sjæl og er på kort tid blevet en force, man kan og bør regne med når det handler om investering i Danmark. Hun beskriver sig selv som “Invest Chick”, hvilket dækker over mere end blot hendes private interesse og begejstring for at investere. Udover en stribe virksomheder og et hav af event-aktiviteter er hun community builder med det kvindelige investorforum Kvindelogen Investeret og “Aktieklubben Danmark”, som er for alle de utrolig mange nye investorer Sarah dagligt er i kontakt med. Hendes største projekter over vinteren 2018/2019 er Forlaget Penge, der udgiver bøger om privatøkonomi, investering og opsparing for både store og små, det kæmpe store event “Nordic Invest Camp” som afvikles den 23. Marts 2019 samt podcasten “Ophelia Invest Talks“.

Foto: Gritt Ulrikka Jørgensen
Presse- og kommunikations ansvarlig

Sophie Frahm

Sophie er uddannet cand.mag. i Engelsk og Europæiske Studier fra Københavns Universitet og Copenhagen Business School og er en passioneret oversætter, formidler og samfunds observatør. Sophie er presse- og kommunikationsansvarlig hos Ophelia Invest og beskriver sig selv som værende en glad generalist til fingerspidserne. Sophie fungerer i bred forstand som redaktør på både blog, artikler, nyhedsbrev, bøger, podcast, videoer og anden kommunikation og bidrager som formidler til både artikler, nyhedsbreve og bøger. Derudover indgår Sophie som en essentiel del af leder-teamet omkring Ophelia Invest og de dertilhørende forretninger og foretagender og er blandt andet med til at markedsføre, strategi – og konceptudvikle virksomhederne samt bistå det daglige, administrative og koordinerende arbejde.

I medierne

Erhvervs Avisen Sjælland

21. februar 2019
Læs artiklen her

TV2 Fyn

4. oktober 2018
Se interviewet her

Millionærklubben

20. februar 2019
Hør det her

Politiken

26. november 2018
Læs artiklen her

The International

5. februar 2019
Læs artiklen her

Børsen

28. januar 2019
Læs artiklen her