Begynderråd

En flok venner, som støtter hinanden i at komme i gang med at investere

Der er mange gode grunde til at gå i gang med at investere. Særligt inflation og markedets generelle værdistigning er vigtige årsager. 


Vi har i dette blogindlæg samlet en række gode råd i forhold til at komme i gang med at investere. Rådene er kommet fra de engagerede medlemmer i vores to investor-communities, Aktieklubben Danmark og Kvindelogen Investeret, som forhåbentlig kan inspirere dig til at komme i gang med at investere.


Begynderrådene lyder:

 • "Bare gør det (begynd at investere)"
 • "Du kan starte med åbne en simuleringskonto (demokonto)"
 • "Du kan lade dig inspirere af, hvad folk skriver, at de køber"
 • "Du kan starte ung - eller næstbedst start nu"
 • "Du kan starte med små beløb og prøve dig frem"
 • "Du kan læse og skaffe viden sideløbende"
 • "Learning by doing"
 • "Du kan begynde med en robo advisor"
 • "Du kan åbne en månedsopsparing (automatiseret investeringsopsparing i fonde) hos Nordnet"
 • "Du kan tage udgangspunkt i dit eget liv, dine egne holdninger og din overbevisning om, hvad du tænker, der kan blive relevant i fremtiden eller blot fortælle en positiv udvikling"
 • "Du kan starte i det små og blive klogere"
 • "Du kan ønske dig en/flere aktier i gave"
 • "Du kan høre podcast, fx Bundlinjen med Magnus Barsøe, Millionærklubben og Ophelia Invest Talks
 • "Du kan følge 5-10 relevante Facebook-grupper, fx Aktieklubben Danmark og Kvindelogen Investeret"
 • "Du kan suge til dig fra erfarne investorer"

Husk, det vigtigste er, at du kommer i gang med at investere på den måde, som passer til dig. Vi håber, at du med disse råd er blevet inspireret til, hvordan du eventuelt kan komme videre fra, hvor du er nu. 


Kh Sarah

Videre læring og sparring

Hvis du er blevet inspireret og vil lære mere, så kan du eventuelt følgende nedenstående links for videre læring og sparring:


Podcast

Hvis du er glad for podcast-mediet udgiver vi nye episoder af vores podcast Ophelia Invest Talks hver fredag.


Video

Er du glad for videoer? Vi har en stribe korte læringsvideoer på vores YouTubekanal, hvis du subscriber går du aldrig glip af den nyeste.


Facebookgrupper

Hvis du har brug for sparring, er du velkommen i vores to Facebookgrupper, Kvindelogen Investeret og Aktieklubben Danmark, hvor alle spørgsmål er meget velkomne.


Mangler du noget?

Vi vil altid gerne høre fra dig hvis du har forslag til emner du gerne vil have belyst. Send os en mail her.

Ansvarsfraskrivelse

Vi er ikke økonomiske rådgivere, og vi fralægger os ethvert ansvar for de økonomiske valg, du måtte træffe på baggrund af det, du læser på denne blog. Indholdet på bloggen er af oplysende karakter og har et uddannelsesmæssigt sigte. Det er ikke at betragte som hverken investeringsrådgivning eller anbefalinger, ej heller forholder vi os til læserens private, økonomiske situation. Enhver brug af oplysninger er på egen risiko. Al handel med værdipapirer indeholder risici. Man bør ikke handle for penge, man ikke har råd til at tabe. Vi opfordrer til, at der søges rådgivning, hvis læseren ikke forstår de på området gældende risici. Det historiske afkast på feltet investering er ingen garanti for fremtidig gevinst. Vi er ikke er ansvarlige for nogen valg, du måtte træffe, på baggrund af hvad du læser på www.opheliainvest.dk eller hører til events arrangeret af Ophelia Invest IVS.

Samarbejder

Hos Ophelia Invest omtaler vi som udgangspunkt kun virksomheder som vi selv finder interessante og vedkommende. Vi modtager i nogen grad kommission og/eller betaling for annoncering fra virksomheder, der er omtalt på hjemmesiden. Når det er tilfældet søger vi samme grad af objektivitet som man kan finde hos andre professionelle medier og deres annoncører. Indtægterne fra annoncering lader os skabe nyt indhold om investering, opsparing og privatøkonomi bredt set såvel som afholde nye spændende events. Husk altid at historiske afkast ikke er en garanti for de fremtidige og at man som udgangspunkt ikke bør investere for penge man vil være ked at miste adgangen til i en periode af uvis længde og i yderste instans potentielt helt miste.

Nyhedsbrev?


Liquid error: product form must be given a product


Følg med på YouTube