Nordic Rise Launch Party

I torsdags aftes løb vores længe ventet launch party for www.nordicrise.com af stablen, og sikke en succes. Humøret var højt og læringsniveauet blev holdt højt af alle vores seje deltagere, både på scenen og blandt deltagerne på bænkerækkerne.


Aftenen blev skudt i gang af Sarah Ophelia Møss fra Ophelia invest og den altid skarpe Katrine Hoff fra Spotlight Stock Market.


Her blev den fremtidige økonomiske udvikling diskuteret med særligt fokus på hvordan små virksomheder (som de 10 fra Nordic Rise sitet) bidrager både med nyskabende produkter samt økonomisk. Såvel som fordele og ulemper ved en børsnotering, og den øgede risiko der er ved at investere i meget små selskaber. Det er derfor vigtigt at researche lidt ekstra og under alle omstændigheder kun investere en mindre del af sine penge i virksomheder som disse.


De to første selskaber på scenen var Stenocare og Seluxit som præsenterede deres virksomheder gennem et oplæg med slideshows der vil være tilgængelige for deltagerne. Her kom de blandt andet nærmere ind på virksomhedernes mission, forretningsplan, og hvorfor netop de mener at deres virksomhed udgøre en interessant investering.


Efter en kort pause var der interview med de tre selskaber Freetrailer, Scandion Oncology og Agillic.

Modtag vores ugentlige nyhedsbrev

Så sørger vi for at du aldrig går glip af nyeste artikel, blogindlæg, event, podcastepisode ligesom der hver uge er et fagligt tema så du bliver klogere.

Allan Sønderskov Darrë fra freetrailer var første mand på scenen. Her var det seje Mille Skjold Madsen fra Funny Finans, der styrede slaget gang. Interviewet bød på snak om den voksende trend inden for deleøkonomi, information omkring det Freetrailers nye samarbejde med Nüwiel, samt hvordan de er ved at udvide deres produktsortiment med cykeltrailere.


Som aftenen skred frem kom turen til selskaberne Scandion Oncology et Medtech, der arbejder med kræftbehandling og software virksomheden Agillic. Frederikke Antoine Schmidt fra Roccamore Shoes interviewede både Jan Stenvang fra Scandion Oncology og Christian Tange fra Agillic.


Scandion Oncology arbejder på udviklingen af medicin til kræftpatienter, der er blevet resistente for kemoterapi. Her svarede virksomheden på hvorfor de valgte at lade sig børsnotere samt hvordan en forskning og udviklingsbaseret virksomheder som deres potentielt kan udgøre en spændende investering.


Christian Tange fra Agillic fortalte om virksomhedens kerneprodukt “Omnichannel marketing automation” og gav indblik omkring deres spændende arbejde med kunstig intelligens.


Aftenens officielle program, blev rundet af med en Q/A med de seks virksomhedsrepræsentanter. Her fik alle de mange fremmødte mulighed for at stille spørgsmål.


Og i denne runde blev der ikke gået stille med dørene spørgsmålene lød på alt fra, mængden af kvindelige bestyrelsesmedlemmer, til hvorvidt selskaberne strategi for en eventuel kommende recession.


Hvis du vil lære mere om de 10 virksomheder fra Nordic Rise, læse mere på www.nordicrise.com hvor du kan følge med i udviklingen og vækst rejsen hos de 10 mindre danske virksomheder.


Teamet hos Ophelia Invest, benyttede også aftenen, til at optage podcasts med alle selskaberne, Katrine Hoff, Per Hansen og Carsten Borring. Disse podcasts kan i se frem til at lytte med til her på Ophelia invest.Til alle der deltog i vores launch party for Nordic Rise. Tusind tak for en dejlig og lærerig aften i skønt selskab.


Kh. Team Ophelia invest

Videre læring og sparring

Hvis du er blevet inspireret og vil lære mere, så kan du eventuelt følgende nedenstående links for videre læring og sparring:


Podcast

Hvis du er glad for podcast-mediet udgiver vi nye episoder af vores podcast Ophelia Invest Talks hver fredag.


Video

Er du glad for videoer? Vi har en stribe korte læringsvideoer på vores YouTubekanal, hvis du subscriber går du aldrig glip af den nyeste.


Facebookgrupper

Hvis du har brug for sparring, er du velkommen i vores to Facebookgrupper, Kvindelogen Investeret og Aktieklubben Danmark, hvor alle spørgsmål er meget velkomne.


Mangler du noget?

Vi vil altid gerne høre fra dig hvis du har forslag til emner du gerne vil have belyst. Send os er mail her.

Ansvarsfraskrivelse (disclaimer): Vi er ikke økonomiske rådgivere, og vi fralægger os ethvert ansvar for de økonomiske valg, du måtte træffe på baggrund af det, du læser på denne blog. Indholdet på bloggen er af oplysende karakter og har et uddannelsesmæssigt sigte. Det er ikke at betragte som hverken investeringsrådgivning eller anbefalinger, ej heller forholder vi os til læserens private, økonomiske situation. Enhver brug af oplysninger er på egen risiko. Al handel med værdipapirer indeholder risici. Man bør ikke handle for penge, man ikke har råd til at tabe. Vi opfordrer til, at der søges rådgivning, hvis læseren ikke forstår de på området gældende risici. Det historiske afkast på feltet investering er ingen garanti for fremtidig gevinst. Vi er ikke er ansvarlige for nogen valg, du måtte træffe, på baggrund af hvad du læser på www.opheliainvest.dk eller hører til events arrangeret af Ophelia Invest IVS.


Samarbejder: Hos Ophelia Invest omtaler vi som udgangspunkt kun virksomheder som vi selv finder interessante og vedkommende. Vi modtager i nogen grad kommission og/eller betaling for annoncering fra virksomheder, der er omtalt på hjemmesiden. Når det er tilfældet søger vi samme grad af objektivitet som man kan finde hos andre professionelle medier og deres annoncører. Indtægterne fra annoncering lader os skabe nyt indhold om investering, opsparing og privatøkonomi bredt set såvel som afholde nye spændende events. Husk altid at historiske afkast ikke er en garanti for de fremtidige og at man som udgangspunkt ikke bør investere for penge man vil være ked at miste adgangen til i en periode af uvis længde og i yderste instans potentielt helt miste.

Nyhedsbrev?Følg med på YouTube