DU LÆRER SELV
ARTIKLER

Her kan du læse vores artikler om alt investeringsrelateret. Vi har introartikler om investering for begyndere, men også mere dybdegående artikler om specifikke emner som fx certifikater, derivater, pension og børneopsparing. KLIK HER for at se udvalget.

VIDEO

Hvis du vil se korte videoer om investering for begyndere, så har vi en YouTubekanal, hvor vi ofte kommer med nye videoer. KLIK HER for at se alle dem der ligger klar til dig allerede. Hvis du subscriber på kanalen, så får du besked, hver gang en ny læringsvideo kommer op på kanalen.

PODCAST

Vores podcast hedder Ophelia Invest Talks. Her interviewer vi hver uge en ny ekspert inden for investering, opsparing eller privatøkonomi. Vi har både chefstrateger, økonomer, erhvervsfolk, iværksættere og CEOs foran mikrofonen. Podcasten ligger på iTunes, Podimo, Spotify osv og udkommer hver fredag. Den varer 30 minutter og der ligger allerede 40+ afsnit KLIK HER.

BØGER

Ophelia Invest driver Forlaget Penge. Her udkommer løbende bøger om investering, opsparing og privatøkonomi, indtil videre har vi syv titler til voksne og en enkelt til de alle yngste. Den faglitterære serie til voksne hedder 'Den lille guide' og her finder du bøger om investering, aktieanalyse, børneopsparing, pension, crowdlending m.fl. KLIK HER for at se alle bøgerne.

INVESTOR-GRUPPER PÅ FACEBOOK

I vores to store investor-grupper på facebook sparrer vi om alt investeringsrelateret såvel som bredere privatøkonomiske spørgsmål. Den ene gruppe hedder Kvindelogen og er for kvinder på alle niveauer og den anden hedder Aktieklubben og er for begge køn rettet mod begyndere. Vi mødes også nogle gange til formelle såvel som uformelle events. KLIK HER for at melde dig ind i Kvindelogen og KLIK HER for at melde dig ind i Aktieklubben. Vi ses derinde:)  


VIL DU LÆSE MERE?


VÆRKTØJER

Vi har samlet alt fra ordbog, over analyse-redskaber til gennemgang af platforme til aktiehandel og crowdlending. KLIK HER.FOREDRAG

Vi gennemgår alt fra A-Z på 3 timer hvorefter du kan gå hjem og begynde at investere.

Liquid error: product form must be given a product


VI HJÆLPER DIG

Vi står klar med foredrag, uddannelse og vores gratis ugentlige nyhedsbrev hvis du har brug for lidt ekstra. KLIK HER.