LÆR AT INVESTERE


Er du nysgerrig på hvordan man investerer? 

Eller mangler du blot det sidste skub til at komme ordentligt igang?  


Så er dette foredrag noget for dig - Foredraget henvender sig til både nybegyndere og investorer med lidt erfaring. Det er både for dig, der aldrig har købt aktier før, og dig der handler en gang imellem, men som ønsker at vide mere. Du behøver ingen forudgående viden om området. Formålet er at, det bliver omsætteligt og håndgribeligt, så du kan gå direkte hjem og gå i gang. Med et minimum af indsats vil du kunne sætte dine investeringer op og herefter kunne nøjes med blot at justere lidt et par gange om året.


Investering er for alle - og vi kan lære dig det


Lær at investere på blot 3 timer


Til foredraget gennemgår vi hvad værdipapirer er, hvad investeringsforeninger er, hvor man køber dem, hvor man opbevarer dem, hvordan man lægger en strategi, hvordan man opbygger en veldiversificeret portefølje, hvilke risici man bør være opmærksom på, hvilken rolle ens tidshorisont spiller, hvad der udgør ens egen investorprofil, hvordan børspsykologi påvirker os selv og markedet.Du skal blot investere 3 timer af din aften, så får du en grundig og kompetent indføring i at investere og efter denne aften er du klar til at gå hjem og handle aktier og andre værdipapirer.Køb billetter til foredraget

Der afholdes Lær at invester foredrag for både større og mindre selskaber. Tag et kig i vores eventkalenderen, og se om vi holder foredrag i nærheden af dig. Ved interesse er det også muligt at booke et Lær at investere foredrag for private selskaber. 


Billetpris

Det koster 399,- at købe billet til foredraget. Men kan det blive billigere? Ja det kan det godt! Hvis du samlet booker 2 pladser til vores Lær at investere foredrag, får du 100 kroners rabat på dit køb.


Det siger andre 


Tak for en rigtig god investeringsworkshop. Du er en dygtig formidler, levende og engageret, og der er ingen tvivl om at du kan dit kram


- Anne


Inspirerende, motiverende og nærværende. Det er ikke sidste gang vi booker Sarah


- Lulu Pedersen, Prosa


Du er klart en af dem, der har hjulpet mig godt på vej Sarah. Tak for din gode formidling af de finansielle markeder.


- Caroline


Vi er tre veninder der synes, at du gør det super godt. Det har inspireret os til at lære at investere - tusind tak for det.


- Linda

Næste foredrag starter snart

00Days
00Hours
00Minutes