INTERVIEW MED EKSPERTERNEINTRODUKTION

Vi har interviewet en lang række eksperter i vores podcast Ophelia Invest Talks, og selvfølge taler vi også om teknisk analyse. Se listen herunder med alle de episoder der er direkte relateret til teknisk analyse og læs hvad de hver især handler om.


Du kan høre Ophelia Invest Talks på ITUNES, SPOTIFY, PODTAIL, PODIMO M.FL.


Vil du lære at investere?

Den lille guide til Fundamental Analyse
199,00 kr

TEKNISK ANALYSE M/NANNA FICK, DAYTRADER - 19

I 19. episode af Ophelia Invest Talks er der fokus på Teknisk Analyse og vi taler med Nanna Fick der er teknisk analytiker, daytrader og forfatter til bogen Den lille guide til Teknisk Analyse. Nanna fortæller om livet som daytrader og hendes erfaringer med analyseformen hvor det hele handler om psykologi og om at bruge enormt meget tid foran graferne på skærmen.


Modtag vores ugentlige nyhedsbrev

Så sørger vi for at du aldrig går glip af nyeste artikel, blogindlæg, event, podcastepisode ligesom der hver uge er et fagligt tema så du bliver klogere.

INVESTERING I RÅVARER M/PETER ARENDT, MINAGRO - 13

I episode nr 13 af Ophelia Invest Talks tales der investering i råvarer. Sarah Ophelia Møss har inviteret teknisk analytiker og ekspert i investering i råvarer, Peter Arendt, i studiet. Sarah spørger blandt andet Peter om, hvad det vil sige at investere i råvarer, hvorfor det er en interessant investering, hvad er risikoen og hvad er vigtigt at vide, før man kaster sig ud i at investere i råvarer.


Du kan også se en video optaget samme dag med Peter Arendt, KLIK HER for at se videoen på YouTube.


UDDRAG FRA DEN LILLE GUIDE TIL TEKNISK ANALYSE - 7

I syvende afsnit af Ophelia Invest Talks fortæller Sarah om Teknisk Analyse. Hun læser eksklusiv op af uddrag fra daytrader Nanna Ficks nye bog "Den lille guide til Teknisk Analyse" som udkommer i midten af marts. 


Lær at anvende teknisk analyse med denne bog


Den lille guide til Teknisk Analyse
199,00 kr

Vil du til foredrag?

Den lille guide til Investering
199,00 kr

Videre læring og sparring

Hvis du er blevet inspireret og vil lære mere, så kan du eventuelt følgende nedenstående links for videre læring og sparring:


Podcast

Hvis du er glad for podcast-mediet udgiver vi nye episoder af vores podcast Ophelia Invest Talks hver fredag.


Video

Er du glad for videoer? Vi har en stribe korte læringsvideoer på vores YouTubekanal, hvis du subscriber går du aldrig glip af den nyeste.


Facebookgrupper

Hvis du har brug for sparring, er du velkommen i vores to Facebookgrupper, Kvindelogen Investeret og Aktieklubben Danmark, hvor alle spørgsmål er meget velkomne.


Mangler du noget?

Vi vil altid gerne høre fra dig hvis du har forslag til emner du gerne vil have belyst. Send os er mail her.

Ansvarsfraskrivelse

Vi er ikke økonomiske rådgivere, og vi fralægger os ethvert ansvar for de økonomiske valg, du måtte træffe på baggrund af det, du læser på denne blog. Indholdet på bloggen er af oplysende karakter og har et uddannelsesmæssigt sigte. Det er ikke at betragte som hverken investeringsrådgivning eller anbefalinger, ej heller forholder vi os til læserens private, økonomiske situation. Enhver brug af oplysninger er på egen risiko. Al handel med værdipapirer indeholder risici. Man bør ikke handle for penge, man ikke har råd til at tabe. Vi opfordrer til, at der søges rådgivning, hvis læseren ikke forstår de på området gældende risici. Det historiske afkast på feltet investering er ingen garanti for fremtidig gevinst. Vi er ikke er ansvarlige for nogen valg, du måtte træffe, på baggrund af hvad du læser på www.opheliainvest.dk eller hører til events arrangeret af Ophelia Invest IVS.

Samarbejder

Hos Ophelia Invest omtaler vi som udgangspunkt kun virksomheder som vi selv finder interessante og vedkommende. Vi modtager i nogen grad kommission og/eller betaling for annoncering fra virksomheder, der er omtalt på hjemmesiden. Når det er tilfældet søger vi samme grad af objektivitet som man kan finde hos andre professionelle medier og deres annoncører. Indtægterne fra annoncering lader os skabe nyt indhold om investering, opsparing og privatøkonomi bredt set såvel som afholde nye spændende events. Husk altid at historiske afkast ikke er en garanti for de fremtidige og at man som udgangspunkt ikke bør investere for penge man vil være ked at miste adgangen til i en periode af uvis længde og i yderste instans potentielt helt miste.

Nyhedsbrev?
Affiliate link: Hvis du opretter din bruger på Nordnet igennem dette linkstøtter du Ophelia Invest, så vi kan lave endnu mere gratis content til dig.


Vil du lære at investere?

Den lille guide til Investering
199,00 kr


Liquid error: product form must be given a product


Følg med på YouTube