ØKONOMISK

 FRI-RIG? 


 HVIS IKKE NU

 HVORNÅR SÅ?


Hvordan bliver man rig? 

Som i "jeg er økonomisk fri"-rig


Du kan vinde i lotto, eller håbe på at en ukendt onkel efterlader en million til dig. Èn ting er helt sikkert, rige mennesker bliver ikke rigere ved at lade deres formue passe sig selv. Pengene skal arbejde. De har lært hemmeligheden om rentes rente effekten og at navigere rundt på aktiemarkedet.

Men hvad med dig?


Den helt almindelige dansker, der nok ikke vinder mere end en 50'er i lotto (øv) - hvad kan du gøre? 


Vi har lige serveret dig de riges hemmelighed - nemlig investering. Og vi afliver myten om at investering er svært, 

uoverskueligt, kræver mange penge eller kun for forretningsmænd i jakkesæt. 

Investering er for alle - og vi kan lære dig det!
Er du klar til at tage dine investeringer til next level?


Nu tilbyder Ophelia Invest et spændende uddannelsesforløb til dig, hvor du bliver klædt grundigt på til at investere. 

Der er kun 12 pladser på et hold og vi stiler efter en 50/50 fordeling mellem mænd og kvinder. Men hov, ved du hvad du snakker om?


Og ja, det gør jeg . Penge har for mig været til evig fascination. Uden på nogen måde at “komme fra” penge. Jeg voksede op på Vestegnens villaveje med den røde Lada parkeret udenfor. Som barn kiggede jeg langt efter Joakim Von Ands fyldte pengetank og som voksen kiggede jeg længselsfuld på aktiemarkedet. Men begge dele virkede stort set lige utilgængelige. Det var sådan det var. Nu er det anderledes. 


Jeg havde nogle penge placeret på højrentekonti frem til renten faldt og aftalerne ikke kunne fornyes. Det var lidt øv. Så foreslog min bank, at de placerede pengene i en “pasningsordning”. Kært tænkte jeg – mine penge er ligesom vuggestuebørn der nu bliver passet ude. Og det gik sådan set fint nok. En dag hørte jeg nogen omtale min nuttede pasningsordning som “et leverpostejs-produkt”. Og der skal jeg ellers nok love for, at der blev fyret op under mig. Den ville jeg ikke have siddende på mig. 


"Nu får vi styr på det der aktiemarked-halløj” tænkte jeg. Og det skulle sørme være ordentligt. Jeg havde hverken lyst til, at miste de mange penge jeg nu selv stod for, at skulle forvalte, ej heller, havde jeg lyst til, at miste min kinamands tro på, at jeg er hende der kan alt. Helt selv. Jeg var altså investeret i mit projekt på flere niveauer. Jeg brugte al min tid - i lang tid på at researche og blive klogere. Og jeg havde en pose penge at sætte i aktiemarkedet, hvilket lod mig lære en masse på én gang. 


I dag driver jeg landets største uafhængige uddannelses-virksomhed på feltet, hvor vores team på 12 hver dag udvikler nye måder hvorpå du kan lære det hele, lettere. Vi samarbejder med alle de store finansielle institutioner såsom Danske Bank, Jyske Bank, Alm. Brand, Nordnet og Saxo og alle de store aviser har skrevet om os, fx Børsen, Berlingske og Politiken.Det siger tidligere deltagere


Jeg er blevet klar over at min investerings-rejse kun lige er startet - men nu ved jeg hvilke veje jeg skal gå for selv at blive klogere og finde mere information fremadrettet. Jeg har fået et mere nuanceret blik for hvad investering kan være, og hvad jeg selv skal arbejde videre med.


- Bente


Det bedste ved uddannelse er den uformelle tone, at blive undervist af dygtige, kompetente eksperter fra hvert sit felt, og have mulighed for sparring med de andre kursister, og have mulighed for at drøfte mine egne ideer til emnerne med andre med samme interesse som jeg.


- Dorte


Super kort fortalt, hvad går uddannelsen ud på?


Det kan du høre i denne video på 30 sekunder.Okay, jeg vil godt lige vide lidt mere


Tjek, det kommer der her: Hvert modul rummer et spændende og vigtigt emne inden for investering. Emnerne er: Strategi, porteføljeopbygning, alternative investeringsmuligheder inkl. crowdlending og guld, fundamental analyse, teknisk analyse, pension og skat. En række eksperter faciliterer undervisningen i samarbejde med en fast tovholder fra Ophelia Invest.  Under hele uddannelsen er der fuld forplejning. Der er kun 12 pladser på holdet og vi stiler efter en ligelig fordeling mellem mænd og kvinder. Kurset foregår i København og strækker sig over 8 moduler. 8 lærerige og varierede moduler, hver gang med fokus på et nyt tema inden for investering.

 

Som en del af pakken, udover 34 timers undervisning, medfølger:  


 • 5 bøger: Den lille guide til hhv.: Investering, fundamental analyse, teknisk analyse, pension og crowdlending
 • 2 billetter til Danmarks største investerings-event, festivalen Nordic Invest Camp, hvor mere end 1.000 private investorer mødes til sparring læring og godt samvær.
 • 1 billet til et "Lær at investere" foredrag
 • Fuld forplejning under hele uddannelsen
 • Lukket facebookgruppe for dit hold inkl. alle underviserne
 • Stærkt netværk af ligesindede
 • Invitationer til alle virksomhedsbesøg arrangeret af Ophelia Invest
Hvem er eksperterne?


Underviserne på uddannelsen er alle eksperter på deres felt. Mangeårig finansanalytiker Martin Gottlob og det unge talent Peter Storm underviser side om side i fundamental analyse, dygtige og meget anerkendte daytrader Nanna Fick underviser i teknisk analyse, mangeårig pensionsrådgiver Pia Ottesen inspirerer til at få styr på og optimere pensionen, statistiker og en af landets absolut mest dedikerede økonomi- bloggere Rasmus Firla-Holme underviser i alternative investeringsmuligheder og Sarah Ophelia Møss underviser på uddannelsens første og sidste modul der begge omhandler strategi og porteføljeopbygning efter alle kunstens regler.

Peter Storm beskriver herunder hvad du får med hjem fra modulet om fundamental analyse:

"Du bliver præsenteret for den velrenommerede investeringsmetode kaldet "fundamental analyse". Denne metode til investering er funderet på regnskabsanalyse, nøgletal og en generelt kvantificerbar tilgang til det at investere. Du har måske hørt navnet Warren Buffett - han er inkarneret fundamental analytiker. Uddannelsens store force er helt uomtvisteligt, at du får en utrolig nuanceret forståelse af investering i sine mange former grundet forløbets store diversitet i selve undervisningen. Vi vil formidle om en bred palette af strategier til investering, hvilket betyder, at den kollektive undervisning ligeledes kan konverteres til dine individuelle præferencer." 
Mød Martin Gottlob, her om Den lille guide til fundamental analyse


Nanna beskriver herunder hvad du får med hjem fra modulet om teknisk analyse: 

"Modulet om teknisk analyse giver dig helt konkrete værktøjer til at planlægge hvornår du skal gå ind i en aktie, så du får den bedst mulige pris. Teknisk analyse er også et redskab til at finde ud af, hvornår det er tid til at komme ud af en aktie du allerede er i. I undervisningen lægger jeg stor vægt på at du selv prøver tingene af. 


Vi arbejder derfor konkret med teknisk analyse, så du ved hvad du skal gøre, når du kommer hjem og sidder med alene me beslutningerne. Min oplevelse fra tidligere workshops er, at når vi begynder at tale teknisk analyse, giver det for mange en aha oplevelse, og det hele begynder pludselig at hænge sammen."Mød Nanna Fick, her om Den lille guide til teknisk analyse 


Og her kommer så hele undervisningsplanen


I uddannelsesforløbet gennemgår vi alle de vigtigste emner og spørgsmål du måtte have til det at investere.


Modul 1: Vi gennemgår og etablerer overordnet viden om investeringsverdenen, så vi alle har et stærkt vidensfundament for de kommende uddannelsesaftener. Vi vil blandt andet snakke strategi, porteføljeopbygning og diversificering og begynder også at opbygge egen strategi.


Modul 2: Der er fokus på alternative investeringsformer som er det de professionelle investorer bruger til at få en ekstra spredning i porteføljen. Vi får blandt andet selskab af ekspert i crowdlending Rasmus Firla-Holme. Alternative investeringsformer er ofte passive investeringer og flere af dem kan være relativt illikvide (svært omsættelige).


Modul 3: Du undervises af en finansanalytiker som fortæller om fundamental analyse. Du lærer blandt andet at analysere nøgletallene i et selskabs regnskab. Det kan give dig et bedre billede af, hvad der på lang sigt driver kursudviklingen på en given aktie.


Modul 4: Du laver din egen fundamentale analyse af et selvvalgt selskab, med hjælp fra vores dygtige undervisere. Så er du bedst muligt klædt på, til at fortsætte analysearbejdet derhjemme.


Modul 5: Daytrader, forfatter og underviser Nanna Fick breder den tekniske analyse ud for dig. Teknisk analyse er en teknik man med fordel kan bruge til at beslutte hvor man skal ind og ud af markedet, altså købe eller sælge. Det kan bruges alene eller sammen med fundamental analyse. Vi analyserer grafer, og tager fat i konkrete og let anvendelige teknikker.


Modul 6: Vi går i dybden med pension sammen med meget erfarne pensionsrådgiver Pia Ottosen. Hvor kan vi optimere og hvordan? Her kommer vi nærmere ind på hvilke ulemper og fordele der er hvis vi ønsker at investere hele eller dele af vores pensionsmidler selv.


Modul 7: Først tager vi en god snak om skat og sørger for at du føler dig sikker og afklaret omkring de skatteregler der gør sig gældende for dine investeringer. På sidste lektion åbner vi også op for spørgsmål, .


Modul 8: Vi vender igen vores opmærksomhed mod din personlige strategi og opbygning af din portefølje. 

Vi slutter forløbet af med champagne og kage og fejrer ikke blot den nye viden men også fællesskabet med ligesindede der kan fortsætte sparringen i den lukkede Facebookgruppe fremover.


*Vi tager forbehold for ændringer i rækkefølgen af de enkelte kursusgange.


PLUS: Spændende og lærerige virksomhedsbesøg

Alle nuværende og tidligere deltagere på vores investerings-uddannelse, vil modtage invitationer til fremtidige spændende og lærerige virksomhedsbesøg. Vi er på nuværende tidspunkt i kontakt med flere danske store og mellemstore selskaber.
Hvad kan jeg efter uddannelsen?


Når du har gennemført vores 8 ugers investerings-uddannelse vil du være godt klædt på:


 • Du har udformet og lagt en strategi for din egen portefølje. 
 • Du har fået et overblik over, hvordan du laver en god diversificering af din samlede formue. 
 • Du er blevet i stand til at anvende teknisk analyse på privatinvestor-niveau. 
 • Du kan træffe velfunderede valg, i forhold til mere optimale tidspunkter at købe og sælge værdipapirer. 
 • Du er blevet i stand til på privatinvestor-niveau at analysere selskabers regnskaber.
 • Du er i stand til at vurdere hvorvidt et selskab er attraktivt at investere i for dig - lige nu. 
 • Du har foretaget dine første investeringer, hvis du ikke allerede er i gang. 
 • Du har fået viden om de pågældende skatteregler for private investorer. 
 • Du har fået et overblik over din pensionsopsparing.


På 8 moduler får du alt hvad du skal bruge gennem vores investeringsuddannelse. Viden, formidlet til dig. Et netværk for livet. Økonomisk læring. Vi lover ikke at du bliver millionær - men du bliver helt sikkert klogere og mere rustet til at forvalte dine penge, så de ikke blot sover om natten, men rent faktisk arbejder for dig.Hvad koster det?


Du får 5 bøger

Du fuld forplejning under hele uddannelsen   

Du får billetter til årets investorsevent Nordic Invest Camp

Du får 1 billet til et 'Lær at investere' foredrag med Sarah Ophelia Møss

Du får 34 timers undervisning af en række eksperter på hver deres område

Du får invitationer til fremtidige virksomhedsbesøg hos danske mid- og large cap selskaber.


Alt dette for kun 12.995 kroner

Kan det blive billigere?

Ja, det kan det godt. Hvis I er to der kender hinanden som tilmelder jer samme hold, så får I begge 500 kroner refunderet.


Hvis du nu tænker, jae, men det er stadig mange penge, så kig et øjeblik på denne tabel - vi ses bare på næste hold ikk'?;)

 
Næste hold starter snart!

00Days
00Hours
00Minutes