LÆR OM FUNDAMENTAL ANALYSE
INTRO-ARTIKEL

Fundamental analyse handler om hvad der driver kursudviklingen på aktier. I denne artikel kan du læse om de basale elementer der indgår i en aktieanalyse. KLIK HER for at læse vores introduktion til fundamental analyse.

INTERVIEW MED EKSPERTERNE

Vi har interviewet en lang række eksperter i vores podcast Ophelia Invest Talks, og netop aktieanalyse er et emne der ofte er på bordet. KLIK HER og se listen med alle de episoder der er direkte relateret til aktieanalyse og læs hvad de hver især handler om. Der er også link til selve podcasten.

TRINGUIDE: 9 LETTE TRIN

Artikel på vej..

BOG: DEN LILLE GUIDE TIL FUNDAMENTAL ANALYSE

En letlæselig guide til fundamental analyse er guld værd, når man som privatinvestor vil kaste sig over dette spændende analysearbejde. En sådan bog har Martin Gottlob forfattet, en mangeårig sværvægter inden fra finansbranchen og tidligere redaktør på nøgletalsvejledningen. Men en lang karriere bag sig at trække på, har Martin Gottlob skrevet en bog rig på både teori og eksempler. KLIK HER for at se hele indholdsfortegnelsen og købe bogen.

SEMINAR: LÆR DET HELE PÅ 7 TIMER

Hvis du gerne vil undervises i, hvordan man analyserer selskaber, deres regnskaber osv, så er har vi lavet et heldags-seminar netop til dig. En hel søndag underviser en dygtig ung aktieanalytiker dig på et lille intimt hold. Når du booker en plads, modtager du samtidig bogen 'Den lille guide til Fundamental Analyse', så du kan få mest muligt ud af seminaret. KLIK HER for at læse mere om seminaret og for at booke en plads.

SNAK MED ANDRE OM AKTIEANALYSE

I vores to store investor-grupper på facebook sparrer vi om alt investeringsrelateret såvel som bredere privatøkonomiske spørgsmål. Den ene gruppe hedder Kvindelogen Investeret og er for kvinder på alle niveauer og den anden hedder Aktieklubben Danmark og er for begge køn rettet mod begyndere. Vi mødes også nogle gange til formelle såvel som uformelle events. KLIK HER for at melde dig ind i Kvindelogen og KLIK HER for at melde dig ind i Aktieklubben. Vi ses derinde:)


VIL DU LÆSE MERE?

TEKNISK ANALYSE

KLIK HER hvis du vil lære om teknisk analyse. Du finder artikel, podcastepisoder, tringuide, bog og intro til vores TA-seminar.


SPAR MED BOGPAKKER

Spar 25 % på bog nr. 2 og 30 % på bog nr. 3 med vores bogpakke. KLIK HER.

Liquid error: product form must be given a product

TIL VÆRKTØJER

KLIK HER hvis du vil videre til ordbog, analyse-redskaber og platforme til aktiehandel og crowdlending.