LÆR OM TEKNISK ANALYSE
INTRO-ARTIKEL

KLIK HER for at læse vores intro-artikel om teknisk analyse. Artiklen er skrevet af daytrader, forfatter og underviser Nanna Fick og giver dig et lille indblik i de værktøjer man kan benytte sig af i arbejdet med teknisk analyse. 

INTERVIEW MED EKSPERTERNE

Vi har interviewet en lang række eksperter i vores podcast Ophelia Invest Talks, og teknisk analyse har vi selvfølgelig også været omkring. KLIK HER og se hvilke afsnit der allerede ligger klar og hop direkte videre til din yndlings-podcastapp og hør dem der.

VIDEO-SERIE

Her vil du fra medio januar 2020 kunne se vores nye videoer om teknisk analyse for begyndere. Vi lægger ud med en introduktionsvideo.KLIK HER. Herefter ønsker vi at gennemgå følgende fem emner: 1) Glidende gennemsnit (SMA, EMA), 2) MACD-indicator, 3) RSI (Relative strength index), 4) Trendkanaler og trendgenkendelse, 5) Candlesticks.

TRINGUIDE: 9 LETTE TRIN

Her kan du læse en tringuide  til teknisk analyse for begyndere. Guiden hjælper dig i gang og er et rigtig fint sted at starte, hvis du vil lære at anvende teknisk analyse til at blive en bedre investor. KLIK HER for at læse vores guide til teknisk analyse.

BOG: DEN LILLE GUIDE TIL TEKNISK ANALYSE

I bogen 'Den lille guide til Teknisk Analyse' som du kan bruge som opslagsværk eller læse fra ende til anden, bliver du klædt godt på til at anvende teknisk analyse ifbm. dine aktiehandler. Hvis du er i tvivl om hvornår det er det rigtige tidspunkt at købe og sælge på, så er det netop hvad denne analyseform kan hjælpe dig til at regne ud. KLIK HER for at se hele indholdsfortegnelsen og købe bogen.

SEMINAR: LÆR DET HELE PÅ 7 TIMER

Hvis du gerne vil undervises i, hvordan man anvender teknisk analyse, så er har vi lavet et heldags-seminar netop til dig. En hel søndag underviser en dygtig teknisk analytiker (og daytrader) dig på et lille intimt hold. Når du booker en plads, modtager du samtidig bogen 'Den lille guide til Teknisk Analyse', så du kan få mest muligt ud af seminaret. KLIK HER for at læse mere om seminaret og for at booke en plads.

SNAK MED ANDRE OM AKTIEANALYSE

I vores to store investor-grupper på facebook sparrer vi om alt investeringsrelateret såvel som bredere privatøkonomiske spørgsmål. Den ene gruppe hedder Kvindelogen Investeret og er for kvinder på alle niveauer og den anden hedder Aktieklubben Danmark og er for begge køn rettet mod begyndere. Vi mødes også nogle gange til formelle såvel som uformelle events. KLIK HER for at melde dig ind i Kvindelogen og KLIK HER for at melde dig ind i Aktieklubben. Vi ses derinde:)


VIL DU LÆSE MERE?


FUNDAMENTAL ANALYSE

KLIK HER hvis du vil lære om fundamental analyse. Du finder artikel, podcastepisoder, tringuide, bog og intro til vores FA-seminar.SPAR MED BOGPAKKER

Spar 25 % på bog nr. 2 og 30 % på bog nr. 3 med vores bogpakke. KLIK HER.

Liquid error: product form must be given a product


TIL VÆRKTØJER

KLIK HER hvis du vil videre til ordbog, analyse-redskaber og platforme til aktiehandel og crowdlending.