OM OS

Ophelia Invest tilbyder alt fra foredrag, online kurser og events til artikler, blogs, videoer og podcasts alt sammen om investering. Ophelia Invest står samtidig bag Danmarks nye forlag, Forlaget Penge, som udgiver bøger om privatøkonomi og investering til alle samt børnebøger om opsparing. 


Hovedpersonen bag er Sarah Ophelia Møss, som er idemager og står i spidsen for alle aktiviteter. Bag hende står et engageret team af ansatte og praktikanter ligesom der ofte co-creates i samarbejde med en lang række selskaber, frivillige og freelancere. 


Vi søger altid gæsteskribenter, frivillige og praktikanter. Har du gode idéer, tid til overs eller ligesom os brænder for enten sagen, “investering er for alle”, eller noget andet, så skriv til os på kommunikation@opheliainvest.dk, vi glæder os til at høre fra dig.TEAM

Founder & CEO

Sarah Ophelia Møss


Min store PASSION er virksomhederne Ophelia Invest og Forlaget Penge samt de to investerings-communities, 'Kvindelogen' og 'Aktieklubben Danmark'. 


Hver måned arrangerer jeg en stribe EVENTS om investering og står bl.a. bag Nordic Invest Camp, Danmarks nye investerings-festival, ligesom jeg optræder som FOREDRAGSHOLDER på ugentlig basis. Fokus er altid på at skabe rum for læring. 


På de seneste tre år har jeg hostet ca. 100 events og undervist omkring 3.500 private investorer i investering for begyndere. Min UDDANNELSE består i en kandidat i Sociologi fra Aalborg Universitet samt en BA fra Roskilde Universitet i Socialvidenskab. Derudover har jeg nogle solide coachinguddannelser fra et anerkendt coachinghus samt 16 år fra service- og restaurationsbranchen. Mine mest fremtrædende EGENSKABER er, at jeg er ærlig, rummelig, tydelig og autentisk i min kommunikation og i mit nærvær. Derudover er jeg meget optimistisk og engageret samt altid udviklings- og optimeringsorienteret. 


Jeg elsker at arbejde, har ALTID gang i en masse og vil altid gerne høre fra dig.

Kærligst Sarah Ophelia Møss


Teamet

Praktikanter, freelancere & samarbejdspartnere


Ophelia Invest udgøres af et større team af ansatte, praktikanter, freelancere og frivillige. Teamet hjælpes ad med at formidle viden via blog, artikler, nyhedsbrev, bøger, podcast, videoer, uddannelser og festival. 


Til daglig sidder Josephine, Andrea og Julie deltid på kontoret i Kbh. Julie står for presse/medier, Andrea for Forlaget Penge og Josephine for kommunikation og administration. Piccolinerne Clara, Noa og Birk sørger for, at der er rent og pænt og alle hjælpes de med at sende pakker afsted med bøger ud til landets pakkeshops.

 

Udenbys har vi dels Peter i Svendborg der formidler viden om aktieanalyse og Bertram i Odense som står bag nyhedsbrevet, mange af vores artikler og spørgsmålene til podcasten Ophelia Invest Talks.


Philip står bag vores mange YouTubevideoer og reklamefilm og Sara sørger for at de sociale medier spiller.


Hvis du kan noget sejt, så er vi altid åbne i forhold til at udvide teamet. Vi leder lige nu efter en der kan noget internt med IT eller marketing.


Kh Ophelia Invest


PRESSEKONTAKT

Hvis du har presse- og medieforespørgsler er du velkommen til at skrive til os på kommunikation@opheliainvest.dk eller ringe på 

tlf: +45 2720 0743.