Om os

Ophelia Invest tilbyder alt fra foredrag, workshops, online kurser og events til artikler, blogs, videoer og podcasts alt sammen om investering. Ophelia Invest står samtidig bag Danmarks nye forlag, Forlaget Penge, som udgiver bøger om privatøkonomi og investering til alle samt børne- og ungdomsbøger om opsparing og økonomi. 


Hovedpersonen bag er Sarah Ophelia Møss, som er idemager og står i spidsen for alle aktiviteter. Bag hende står et engageret team af praktikanter ligesom der ofte co-creates i samarbejde med en lang række frivillige og freelancere. 

Team

Founder & CEO

Sarah Ophelia Møss


Min store PASSION er virksomhederne Ophelia Invest og Forlaget Penge samt de to investerings-communities, 'Kvindelogen Investeret' og 'Aktieklubben Danmark'. 


Hver måned arrangerer jeg en stribe EVENTS om investering, jeg står bl.a. bag Nordic Invest Camp, Danmarks nye investerings-festival, den landsdækkende investerings-workshops turné, 'Danmark Investerer', ligesom jeg optræder som foredragsholder på ugentlig basis. Fokus er altid på at skabe rum for læring. 


Jeg har pt afholdt 85 små som store events og undervist 2.000 private investorer. Min UDDANNELSE består i en kandidat i Sociologi fra Aalborg Universitet samt en BA fra Roskilde Universitet i Socialvidenskab. Derudover har jeg nogle solide coachinguddannelser fra et anerkendt coachinghus. Mine mest fremtrædende EGENSKABER er, at jeg er ærlig, rummelig, tydelig og autentisk i min kommunikation og i mit nærvær. Derudover er jeg optimist, retfærdig og omsorgsfuld. Samt altid udviklings-, optimerings- og løsningsorienteret. 


Jeg elsker at arbejde, har altid gang i en masse og vil altid gerne høre fra dig.

Kærligst Sarah Ophelia Møss


Teamet

Praktikanter, freelancere & samarbejdspartnere


Ophelia Invest udgøres af et større team af praktikanter, freelancere og frivillige. Teamet hjælpes ad med at formidle viden via blog, artikler, nyhedsbrev, bøger, podcast, videoer. 


I Juni måned udvikler Kim det nye site Nordic Rise, Jesper styrer kommunikationen og Forlaget Penge og Thea har IT-tøjlerne ligesom hun redigerer videoer og vores ugentlige podcast.

Presse

Børsen

14. marts 2019

Børsen

28. januar 2019

Millionærklubben

20. februar 2019

Politiken

26. november 2018

The International

4. oktober 2018

Berlingske Tidende

29. marts 2019