Om os

Ophelia Invest tilbyder alt fra foredrag, workshops, online kurser og events til artikler, blogs, videoer og podcasts alt sammen om investering. Ophelia Invest står samtidig bag Danmarks nye forlag, Forlaget Penge, som udgiver bøger om privatøkonomi og investering til alle samt børne- og ungdomsbøger om opsparing og økonomi. 


Hovedpersonen bag er Sarah Ophelia Møss, som er idemager og står i spidsen for alle aktiviteter. Bag hende står et engageret team af praktikanter der styres af presse- og kommunikationsansvarlig, Sophie Frahm. Derudover co-creates der ofte i samarbejde med en lang række frivillige og freelancere. 

Team

Founder & CEO

Sarah Ophelia Møss


Sarah er uddannet sociolog fra Aalborg Universitet, en uhyre entreprenant sjæl og er på kort tid blevet en force, man kan og bør regne med når det handler om investering i Danmark. Hun beskriver sig selv som “Invest Chick”, hvilket dækker over mere end blot hendes private interesse og begejstring for at investere. Udover en stribe virksomheder og et hav af event-aktiviteter er hun community builder med det kvindelige investorforum Kvindelogen Investeret og “Aktieklubben Danmark”, som er for alle de utrolig mange nye investorer Sarah dagligt er i kontakt med.


Presse- og kommunikationsansvarlig

Sophie Frahm


Sophie er uddannet cand.mag. i Engelsk og Europæiske Studier fra Københavns Universitet og Copenhagen Business School og er en passioneret oversætter, formidler og samfunds observatør. Sophie er presse- og kommunikationsansvarlig hos Ophelia Invest. Sophie fungerer i bred forstand som redaktør på både blog, artikler, nyhedsbrev, bøger, podcast, videoer og anden kommunikation og bidrager som formidler til både artikler, nyhedsbreve og bøger. Derudover indgår Sophie som en essentiel del af leder-teamet omkring Ophelia Invest.

Presse

Børsen

14. marts 2019

Børsen

28. januar 2019

Millionærklubben

20. februar 2019

Politiken

26. november 2018

The International

4. oktober 2018

Berlingske Tidende

29. marts 2019