PLATFORME TIL AKTIEHANDEL
INTRO TIL BØRSMÆGLERE

Hvis du er lidt i tvivl om, hvad en børsmægler egentlig er, kan du læse vores introducerende artikel om børsmæglerne og deres platforme til aktiehandel. Herunder følger platformene. Vi kommer omkring alt hvad du bør være opmærksom på i valget af platform. Listen udbygges løbende. KLIK HER for at læse artiklen.

NORDNET

Nordnet er den største online børsmægler (handelsplatform) i Norden. Det er en brugervenlig platform som henvender sig til den almene private investor. Nordnet har en række innovative investeringsprodukter som for eksempel "Månedsopsparingen" og "Smarte Porteføljer". Vi tager dig igennem alt det, du har brug for at vide for at vurdere, om Nordnet er den platform, du vil anvende. KLIK HER for at læse artiklen.

ALM. BRAND

Alm. Brand er et stort dansk finanshus med både bank, forsikring og investering på samme sted. De har for nylig fået professionelle handelsplatforme og udbyder dem nu til alle deres kunder. Særlig attraktiv er den lave kurtage samt muligheden for at investere både børneopsparing og pension. Dette netop frdi Alm. Brand ikke bare er en aktiehandelsplatform men også en bank. KLIK HER for at læse artiklen.

ETORO

eToro tilbyder blandt andet kurtagefri handel med visse udenlandske aktier, de specialiserer sig i handel med certifikater og "social trading" ligesom det er muligt at kopierer andres handler. Der er både fordele og ulemper ved platformen, og i denne artikel sætter vi eToro under lup for at gøre det lettere for dig at vurdere, om eToro bør være din platform. KLIK HER for at læse artiklen.

DEGIRO

DeGiro er en paneuropæisk online børsmægler i Holland. DeGiro har vundet mange priser, inklusive i Danmark, hvor de flere gange har delt førstepladsen med Nordnet som bedste platform for danske private investorer. Grundene til dette er dels den lave kurtage, dels deres høje kundeserviceniveau. Platformen er intuitiv og relativt let at finde rundt på, eftersom den er simpel i sin opbygning. Det er let at åbne en konto, og udover den generelt lave kurtage på platformen er også alle de ikke-handelsrelaterede gebyrer attraktive. KLIK HER for at læse artiklen.


FOREDRAG I KBH

Vi gennemgår alt fra A-Z på 3 timer hvorefter du kan gå hjem og begynde at investere.

HJÆLP TIL LÆRING

Vi hjælper dig godt i gang med ugentligt nyhedsbrev, foredrag, uddannelser og et stort netværk af ligesindede.


BOG OM AKTIEANALYSE

I denne bog får du svar på alt plus en tringuide til din første analyse.