PLATFORME TIL CROWDLENDING
INTRO TIL CROWDLENDING

Her kan du læse vores introducerende artikel om crowdlending og de meste populære platforme. Crowdlending går ud på, at en en gruppe mennesker (et crowd) går sammen om at låne deres penge ud til for eksempel andre privatpersoner eller virksomheder, der har brug for penge og er villige til at betale en rente. Det såkaldte “crowd” agerer som en slags bank.Denne proces faciliteres af en online platform, der agerer som bindeled mellem långivere og låntager. Listen udbygges løbende. KLIK HER for at læse artiklen.

KAMEO

Alm. Brand er et stort dansk finanshus med både bank, forsikring og investering på samme sted. De har for nylig fået professionelle handelsplatforme og udbyder dem nu til alle deres kunder. Særlig attraktiv er den lave kurtage samt muligheden for at investere både børneopsparing og pension. Dette netop frdi Alm. Brand ikke bare er en aktiehandelsplatform men også en bank. KLIK HER for at læse om Kameo.

BRICKSHARE

eToro tilbyder blandt andet kurtagefri handel med visse udenlandske aktier, de specialiserer sig i handel med certifikater og "social trading" ligesom det er muligt at kopierer andres handler. Der er både fordele og ulemper ved platformen, og i denne artikel sætter vi eToro under lup for at gøre det lettere for dig at vurdere, om eToro bør være din platform. KLIK HER for at læse artiklen.

BONDORA

ARTIKEL PÅ VEJ..

MINTOS

ARTIKEL PÅ VEJ..

REVOLUT

ARTIKEL PÅ VEJ..

TRANSFERWISE

ARTIKEL PÅ VEJ..


FOREDRAG I KBH

Vi gennemgår alt fra A-Z på 3 timer hvorefter du kan gå hjem og begynde at investere.

HJÆLP TIL LÆRING

Vi hjælper dig godt i gang med ugentligt nyhedsbrev, foredrag, uddannelser og et stort netværk af ligesindede.


BOG OM AKTIEANALYSE

I denne bog får du svar på alt plus en tringuide til din første analyse.