PLATFORME TIL CROWDLENDING
INTRO TIL CROWDLENDING

Her kan du læse vores introducerende artikel om crowdlending og de meste populære platforme. Crowdlending går ud på, at en en gruppe mennesker (et crowd) går sammen om at låne deres penge ud til for eksempel andre privatpersoner eller virksomheder, der har brug for penge og er villige til at betale en rente. Det såkaldte “crowd” agerer som en slags bank.Denne proces faciliteres af en online platform, der agerer som bindeled mellem långivere og låntager. Listen udbygges løbende. KLIK HER for at læse artiklen.

KAMEO

Alm. Brand er et stort dansk finanshus med både bank, forsikring og investering på samme sted. De har for nylig fået professionelle handelsplatforme og udbyder dem nu til alle deres kunder. Særlig attraktiv er den lave kurtage samt muligheden for at investere både børneopsparing og pension. Dette netop frdi Alm. Brand ikke bare er en aktiehandelsplatform men også en bank. KLIK HER for at læse om Kameo.

BRICKSHARE

eToro tilbyder blandt andet kurtagefri handel med visse udenlandske aktier, de specialiserer sig i handel med certifikater og "social trading" ligesom det er muligt at kopierer andres handler. Der er både fordele og ulemper ved platformen, og i denne artikel sætter vi eToro under lup for at gøre det lettere for dig at vurdere, om eToro bør være din platform. KLIK HER for at læse artiklen.

BONDORA

Vi ser nærmere på crowdlending-platformen Bondora. Et af Bondoras populære produkter blandt private investorer er deres auto-invest funktion, som giver os forventet 6,75 procent fast i årligt afkast. Bondoras egne statistikker viser, at den gennemsnitlige investor opnår 10,3 procent i afkast. I artiklen her får du overblik over, hvordan Bondora fungerer, hvilke produkter platformen tilbyder, og hvilke fordele og ulemper, der er ved netop Bondora. God læselyst. KLIK HER for at læse artiklen.

MINTOS

Den markedsledende platform til crowdlending i Europa hedder Mintos og er etableret i Letland. Via Mintos kan vi investere i forbrugslån og opnå årlige afkast på op til 11-12 procent. Mintos er helt sikkert en af de platforme, man med fordel kan overveje at anvende, hvis man vil igang med crowdlending. I artiklen her får du en grundig gennemgang af fordele og ulemper ved platformen, så du selv kan beslutte, om netop Mintos er noget for dig. KLIK HER for at læse artiklen.

REVOLUT

ARTIKEL PÅ VEJ..

TRANSFERWISE

ARTIKEL PÅ VEJ..


FOREDRAG I KBH

Vi gennemgår alt fra A-Z på 3 timer hvorefter du kan gå hjem og begynde at investere.

Liquid error: product form must be given a product

HJÆLP TIL LÆRING

Vi hjælper dig godt i gang med ugentligt nyhedsbrev, foredrag, uddannelser og et stort netværk af ligesindede.


BOGPAKKE MED RABAT

Læs den lille guide til crowdlending og to andre bøger fra Forlaget Penge.