VÆRKTØJER
ORDBOG

I vores ordbog kan du få forklaret alle de mange nye begreber og forkortelser der hersker på investerings-feltet. Hvis der er noget du synes mangler, så tøv ikke med at sende os en mail på kommunikation@opheliainvest.dk. KLIK HER for at se ordbogen.

FUNDAMENTAL ANALYSE

Her finder du det du skal bruge til at komme godt i gang med fundamental analyse. Vi har en begynder artikel, en tringuide, podcast-afsnit, en introduktion til vores seminar alt sammen om fundamental analyse. Du kan også se hele indholdsfortegnelsen i vores bog om emnet. KLIK HER for at lære om fundamental analyse.

TEKNISK ANALYSE

Her finder du det du skal bruge til at komme godt i gang med teknisk analyse. Vi har en begynder artikel, en tringuide, podcast-afsnit, en introduktion til vores seminar alt sammen om teknisk analyse. Du kan også se hele indholdsfortegnelsen i vores bog om emnet. KLIK HER for at lære om teknisk analyse.

MAKROØKONOMI

Her finder du det du skal bruge til at komme godt i gang med makroøkonomi. KLIK HER for at lære mere om makroøkonomi

PLATFORM TIL AKTIEHANDEL

Her kan du læse om alle de mest gængse og mest populære platforme til aktiehandel blandt danske privatinvestorer. Du får en fuld gennemgang af den enkelte platform ligesom vi kommer med en stribe fordele og ulemper og vores bud på hvad platformen er særligt god til og hvem der med fordel kan handle på den. KLIK HER for at komme til platforms-oversigten.

PLATFORM TIL CROWDLENDING

Her finder du det du skal bruge til at komme godt i gang med crowdlending. Vi har en begynder artikel, en tringuide, adskillige podcast-afsnit alt sammen om teknisk analyse. Du kan også se hele indholdsfortegnelsen i vores bog om emnet. KLIK HER for at lære om crowdlending og læse om de forskellige platforme..


VIL DU LÆSE MERE?


TIL SELVSTUDIE

KLIK HER hvis du vil videre til al vores gratis content. Vi har en masse artikler, videoer, podcast-episoder lavet til dig.UDDANNELSE

På 8 moduler får den ambitiøse privatinvestor her en grundig indføring i investering.


VI HJÆLPER DIG

KLIK HER hvis du vil hjælpes godt i gang med at investere via nyhedsbrev, foredrag, uddannelser og vores store gratis netværk.