VI HJÆLPER DIG
NYHEDSBREV

Modtag hver uge vores nyhedsbrev. Vi sætter hver uge fokus på et emne inden for investering, ligesom vi holder dig opdateret på det nyeste læringsmateriale vi har udgivet siden sidst. Du kan oprette en mappe til alle vores breve, og på den måde skabe din egen gratis bog om investering for begyndere. KLIK HER hvis du vil tilmelde dig nyhedsbrevet.

FOREDRAG

Vi holder rigtig mange foredrag om investering for begyndere. Både i Ophelia Invest regi, såvel som på landets biblioteker, hos fagforeninger og aftenskoler. KLIK HER og se hvad du kan lære på en aften sammen med os og se en oversigt over kommende foredrag og events.

UDDANNELSE

Ophelia Invest står bag en ny populær investerings-uddannelse. Vi har skabt et koncentreret forløb til den ambitiøse privatinvestor, hvor du lærer alt om investering. Gennem otte moduler sætter vi fokus på strategi, porteføljeopbygning, fundamental analyse, teknisk analyse, pension, skat og alternative investeringsformer som crowdlending og guld. Vi besøger også to store danske virksomheder. KLIK HER for at læse mere om uddannelsen.

SPARRING 1-1

Hvis du gerne vil have ekstra hjælp, bare til dig, så kan du få fire timer hvor hele fokus er på dig, din strategi, dine midler og din fremtid. Som en del af pakken får du billet til et foredrag samt Den lille guide til Investering og Den lille guide til Fundamental Analyse. KLIK HER og læs mere om sparring 1-1.

KLUBBEN

Vi vil gerne give dig noget særligt som medlem af Ophelia Invest Klubben. Vi udgiver løbende ekspertinterviews både på video og på lyd og du kan selv være med til at bestemme, hvem du gerne vil høre. Alle kan høre podcasten, men kun dig der er med i Klubben, får de guides som eksperterne bringer til bordet. En guide til investering i olie? Eller i guld? KOMMER SNART.

INVESTOR-GRUPPER PÅ FACEBOOK

I vores to store investor-grupper på facebook sparrer vi om alt investeringsrelateret såvel som bredere privatøkonomiske spørgsmål. Den ene gruppe hedder Kvindelogen Investeret og er for kvinder på alle niveauer og den anden hedder Aktieklubben Danmark og er for begge køn rettet mod begyndere. Vi mødes også nogle gange til formelle såvel som uformelle events. KLIK HER for at melde dig ind i Kvindelogen og KLIK HER for at melde dig ind i Aktieklubben. Vi ses derinde:)


VIL DU LÆSE MERE?


TIL SELVSTUDIE

KLIK HER hvis du vil videre til al vores gratis content. Vi har en masse artikler, videoer, podcast-episoder lavet til dig.BOG OM INVESTERING

I vores bog om investering for begyndere og lettere øvede får du svar på alt.


TIL VÆRKTØJER

KLIK HER hvis du vil videre til ordbog, analyse-redskaber og platforme til aktiehandel og crowdlending.