Ophelia Invest tilbyder

Hos Ophelia Invest tilbyder vi flere forskellige ting - alt sammen er naturligvis med udgangspunkt i vores mission om at investering skal være for alle, og vi gerne vil hjælpe folk i gang.  

Samarbejde

Har du og din virksomhed lyst til at samarbejde? Vi kan øge jeres eksponering og hjælpe jer med at nå ud til de danske private investorer. Send os en mail så skræddersyr vi en pakke, der passer jeres behov og målgruppe.

Testimonial fra et selskab

"Jeg har deltaget ved flere af Sarah Ophelia Møss investor events som alle har været utrolig inspirerende og lærerige. Udover det faglige, har disse arrangementer bidraget til nyt relevant netværk som vi SMV børsnoterede virksomheder i den grad har draget nytte af. Sarah og hendes team formår at skabe et forum hvor de mindre virksomheder også får en stemme og herigennem kan få vores mission og vision ud.Tak til Sarah og hendes top tjekkede team - og husk, at det er en god investering for alle at dele."


- Mille Thau, Communication & Marketing Manager, Freetrailer

Sarah Ophelia Møss, CEO i Ophelia Invest, smiler med sin computer

Foredrag

Formålet med vores standard foredrag som varer ca 2 timer er, at motivere samt komme med en grundig introduktion til investering og gennemgang af de vigtigste begreber på feltet. Efter dette foredrag er man godt klædt på til at foretage sin første investering.I foredraget gennemgår Sarah følgende emner: 


  • Generel begrebsafklaring
  • Motivation, hvorfor er det vigtigt at investere: Inflation, markedets generelle værdistigning og renters rente-effekten 
  • Værdipapirer, hvad er det: Aktier, obligationer og investeringsforeninger 
  • SKAT og aktiesparekontoen 
  • Diversificering, hvordan stor spredning sikrer lavere risiko 
  • Børsmæglere og platforme 
  • Strategi
  • Investorprofil
  • Børspsykologi 

Pris afhænger af format og antal deltagere og er altid efter aftale. Send os en mail, så aftaler vi dato og pris, som passer jer. Format og eventuelle ønsker kan altid tilpasses efter jeres behov.

Testimonial fra en booker

"Jeg oplevede Sarah Ophelia Møss som en meget kompetent oplægsholder. Både indhold og form. Inspirerende, motiverende og nærværende. Det er ikke sidste gang, vi booker Sarah."


- Lulu Pedersen, Fagforeningen Prosa


Sparring med Sarah Ophelia Møss

Har du brug for sparring til at komme i gang med at investere? Sarah Ophelia Møss underviser i hele landet om, hvordan man kommer i gang med at investere. Udover at tale foran et stort publikum tilbyder Sarah også personlig investerings-coaching til private. Prisen for 4 timers privat sparring/coaching på Teglholmen er 4000 kr. ekskl. moms.  


Har du behov for sparring til for eksempel at åbne et depot, lægge en strategi mv. så skriv os på kommunikation@opheliainvest.dk.