Viser alle 12 resultater

Anna og Olli Sparer Op handler om Annas første opsparing. Anna er på besøg hos sin mormor og morfar, hvor hun har sin første sparegris Olli. Hos mormor og morfar leger Anna med Olli. Anna giver sparegrisen mad. Maden er penge. Det er det sparegrisen “spiser”. Når der ikke kan være flere mønter i sparegrisen, kan Anna købe noget, som hun ønsker sig med mormor.
Billede af bog om investering
Billede af pige der holder bog om investering
Med den lille guide til investering får du en grundlæggende introduktion til investering og en udførlig guide til at komme i gang. Bogen kan anvendes som guide uanset niveau, om du er nybegynder eller erfaren investor der ønsker et brugervenligt opslagsværk. Sproget er let forståeligt, uden for mange dikkedarer og unødvendigt svære fagtermer.
Billede af bog om aktieanalyse
Billede af pige der holder bog om fundamental analyse
Ønsker du at blive bedre til at vurdere en aktie inden køb? Med denne lille guide får du en grundlæggende og fyldestgørende introduktion til fundamental analyse, hvor det her handler om at lære virksomheder bedre at kende. Guiden har til hensigt at gøre dig klar til at analyse nøgletal og i sidste ende vurdere, hvilke virksomheder, der er gode at investere i.
Billede af bog om aktieanalyse
Billede af pige der holder bog om teknisk analyse
Ønsker du at blive bedre til at analysere aktier? Teknisk analyse er en metode som kan benyttes hertil. Med denne lille guide lærer du hvordan man i praksis anvender teknisk analyse, når man handler på en børs. Du får en forklaring på strategierne og mulighed for at afprøve teorierne bag teknisk analyse i praksis.
Billede af bog om crowdlending
Billede af pige der holder bog om crowdlending
I denne bog får du en grundig og lettilgængelig indføring i emnet crowdlending, som er en passiv investeringsform. Formålet er at skabe et fast, løbende afkast. Guiden introducerer dig for lånemarkedet, og giver svar på alle de gængse spørgsmål vedrørende risikostyring, skat, valg af investeringsplatform og meget mere.  
Billede af bog om pension
Billede af pige der holder bog om pension
I denne lille guide får du en grundig introduktion til alt det, der er værd at vide om pension. Et emne, som berører os alle. Bogen lærer dig blandt andet om alle de vigtige elementer der udgør din pensionsopsparing. Dit fremtidige jeg vil takke dig for at investere tid i at få styr på pensionsjunglen inden det bliver alt for sent.  
Billede af bog om børneopsparing
Billede af pige der holder bog om børn opsparing
Denne guide til giver dig mulighed for at lære om alt det grundlæggende omkring en børneopsparing, samtidig med at den giver dig masser af inspiration og gør dig klogere på alle de muligheder der er, både som forældre, bedsteforældre og pårørende. Når du har læst bogen er du godt rustet til at give dit barn eller barnebarn den bedste økonomiske start på voksenlivet.
Billede af bog om minimalisme
Billede af pige der holder bog om minimalisme
I denne bog gennemgås begrebet minimalisme. Hvad betyder det, hvor opstod det og hvem er ”de der minimalister” egentlig?  Fra en minimalist til en anden, deler Jane Ibsen Piper hendes vaner, tips og råd til hvordan man lever et simpelt liv.
Billede af bog om opsparing
Billede af pige der holder bog om opsparing
Udgivet 24. juli 2020.I denne bog gennemgås disciplinen opsparing af den erfarne Jane Ibsen Piper. Forfatteren formidler viden, erfaringer og tips til hvordan man på bedst vis sparer sine penge op.
Billede af bog om ung økonomi
Billede af pige der holder bog om ung økonomi
Tilbud
Denne bog er skrevet af Frederik Askov Storm. Forventet udgivelse ultimo august 2020. Bogen kan forudbestilles med rabat i hele august måned. Vær opmærksom på, at bestilles bogen som en del af en større ordre, fremsendes hele ordren, når denne bog kommer på lager forventet ultimo august.