Daytrader

DKK 199,00

I fem personlige interviews løfter Danmarks bedste private daytradere sløret for, hvordan de er i stand til at vinde over børsmarkedet, både når kurserne stiger, og når de falder. Samtidig går bogen bag om det barske liv som trader, og hvad der kræves for at holde hovedet koldt, når store beslutninger skal tages på et splitsekund.

Kategori:

Beskrivelse af Daytrader

En aften i maj 2013 går 38-årige daytrader Flemming Kozok aggressivt ind i to amerikanske aktier. I løbet af blot et par få timer køber og sælger han titusindvis af værdipapirer. Da handelsdagen er omme, har han tjent 4,6 millioner danske kroner.

En formiddag i midten af april 2015 shorter 45-årige Tom Hougaard det tyske DAX-indeks med voldsom gearing. Da han tjekker sin telefon i IC 3-toget fra Jylland få dage senere, er han allerede oppe på 3,3 millioner danske kroner.

Hvordan kan det lade sig gøre? Det handler Daytrader om.

I fem personlige interviews løfter Danmarks bedste private daytradere sløret for, hvordan de er i stand til at vinde over børsmarkedet, både når kurserne stiger, og når de falder. Samtidig går bogen bag om det barske liv som trader, og undersøger indgående hvad der kræves for at holde hovedet koldt, når store beslutninger skal tages på et splitsekund. Daytrader er en spændende bog om hvordan man kan tjene enorme mængder penge, på enormt kort tid.

Det handler slet ikke om at knække tørre regnskaber eller læse tykke årsrapporter. Tværtimod handler det om at kunne forstå og forudsige kursgrafernes bevægelser, og bruge det til sin egen fordel. En evne alle i princippet kan lære sig. Det gælder også dig.

OBS: Denne bog indgår ikke i vores bogpakke-rabat.

 

Om forfatterne af Daytrader

Bogen er skrevet af Erik Bork og Christian Kongsted.

 

Information om bogen

Udgivelsesdato: 24. september 2015
Sidetal: 206
Sprog: Dansk
ISBN: 978-87-7159-558-1
Forlag: People’sPress
Format: Indbundet
Udgave: 1

Yderligere information

Vægt0.448 kg
Størrelse14.5 × 2 × 22.7 cm