Den lille guide til børns opsparing

DKK 225,00

Denne guide til giver dig mulighed for at lære om alt det grundlæggende omkring en børneopsparing, samtidig med at den giver dig masser af inspiration og gør dig klogere på alle de muligheder der er, både som forældre, bedsteforældre og pårørende. Når du har læst bogen er du godt rustet til at give dit barn eller barnebarn den bedste økonomiske start på voksenlivet.

Vil du have rabat? Få rabat med et Abonnement or Årligt abonnement til vores medlemsklub Ophelia Invest Club

Kategori:

Beskrivelse

Har du børn? Eller børnebørn? Så vil du sikkert gerne give dem en god økonomisk start på livet. I den lille guide til børns opsparing bog lærer du alt om børneopsparing og kan derfor give dem præcis det. Bogen giver dig masser af inspiration og gør dig klogere på alle de muligheder der er, både som forældre, bedsteforældre og pårørende. Du får en gennemgang af konti-typer, herunder hvordan man kan komme i gang med at investere for at få opsparingen til at vokse over tid og dermed modvirke inflationen. 

Når du har læst denne bog er du godt rustet til at give dit barn eller barnebarn den bedste økonomiske start på voksenlivet.

 

Om forfatteren til den lille guide til børns opsparing

Jacob Munk Stander er ekspert inden for opsparing til børn. Han har i denne guide samlet alt det vi bør vide om børneopsparing. Jacob kommer rundt om alle dele af at spare op og investere på vegne af sit barn eller barnebarn og herunder regler for pengegaver.

 

Kan jeg få rabat?

Det kan du faktisk. Hvis du køber denne bog i forbindelse med én af vores bogpakker, opnår du følgende rabatter:

Få 15% rabat på 2 bøger efter eget valg.

Få 20% rabat på 3 bøger efter eget valg.

Få 25% rabat på 4 eller flere bøger efter eget valg.

Er du interesseret i en af bogpakkerne, skal du blot tilføje de valgte bøger til indkøbskurven, så modtager du rabatten automatisk. Du kan også gå på opdagelse og finde flere bøger om investering, opsparing og økonomi fra ‘Den lille guide’ serie af Forlaget Penge. Vi har fx bøger om aktieanalyse – både fundamental analyse såvel som teknisk analyse.

 

Information om bogen

Udgivelsesdato: 23. marts 2019
Sidetal: 175 sider
Sprog: Dansk
ISBN: 978-87-970981-3-4
Forlag: Forlaget Penge
Format: Hæftet
Udgave: 1

Yderligere information

Vægt0.225 kg
Størrelse14 × 1.1 × 18.5 cm