Den lille guide til crowdlending

DKK 225,00

I denne bog får du en grundig og lettilgængelig indføring i emnet crowdlending, som er en passiv investeringsform. Formålet er at skabe et fast, løbende afkast. Guiden introducerer dig for lånemarkedet, og giver svar på alle de gængse spørgsmål vedrørende risikostyring, skat, valg af investeringsplatform og meget mere. 

 

Vil du have rabat? Få rabat med et Abonnement or Årligt abonnement til vores medlemsklub Ophelia Invest Club

Kategori:

Beskrivelse af den lille guide til crowdlending

Crowdlending er en ny måde at få sine penge til at blive til flere på. Gennem en online platform låner vi penge ud til andre der har brug for et lån. De betaler en rente til os løbende ligesom vi får hele indskuddet tilbage på et aftalt tidspunkt. Den lille guide til crowdlending giver dig den nødvendige viden, som gør det let at kaste sig ud i pengeudlån.

Det er en passiv investeringsform, som har til formål at skabe et fast, løbende afkast.

I denne bog får du en grundig og lettilgængelig indføring i emnet crowdlending. Bogen introducerer dig for lånemarkedet, og giver svar på alle de gængse spørgsmål vedrørende risikostyring, skat, valg af investeringsplatform og meget mere

 

Om forfatteren til den lille guide til crowdlending

Bogen er skrevet af Rasmus Firla-Holme der er ivrig investor, foredragsholder og blogger. I denne bog svarer han på de mange spørgsmål, han har indsamlet fra såvel begyndere som erfarne investorer og formår derfor at giver dig den nødvendige viden, som gør det let for dig at prøve kræfter med crowdlending.

 

Kan jeg få rabat?

Det kan du faktisk. Hvis du køber denne bog i forbindelse med én af vores bogpakker, opnår du følgende rabatter:

Få 15% rabat på 2 bøger efter eget valg.

Få 20% rabat på 3 bøger efter eget valg.

Få 25% rabat på 4 eller flere bøger efter eget valg.

Er du interesseret i en af bogpakkerne, skal du blot tilføje de valgte bøger til indkøbskurven, så modtager du rabatten automatisk. Du kan gå på opdagelse og finde flere bøger om investering, opsparing og økonomi fra ‘Den lille guide’ serie af Forlaget Penge. Vi har fx bøger om aktieanalyse – både fundamental analyse såvel som teknisk analyse.

 

Information om bogen

Udgivelsesdato: 11. november 2019
Sidetal: 200 sider
Sprog: Dansk
ISBN: 978-87-970981-8-9
Forlag: Forlaget Penge
Format: Hæftet
Udgave: 1

Yderligere information

Vægt0.260 kg
Størrelse14 × 1.2 × 18.5 cm