Den lille guide til fundamental analyse

DKK 225,00

Ønsker du at blive bedre til at vurdere en aktie inden køb? Med denne lille guide får du en grundlæggende og fyldestgørende introduktion til fundamental analyse, hvor det her handler om at lære virksomheder bedre at kende. Guiden har til hensigt at gøre dig klar til at analyse nøgletal og i sidste ende vurdere, hvilke virksomheder, der er gode at investere i.

Vil du have rabat? Få rabat med et Abonnement or Årligt abonnement til vores medlemsklub Ophelia Invest Club

Kategori:

Beskrivelse

Denne bog har til hensigt at gøre dig klar til at analyse nøgletal og i sidste ende vurdere, hvilke virksomheder, der er gode at investere i. Med denne lille guide får du en grundlæggende og fyldestgørende introduktion til fundamental analyse, hvor det her handler om at lære virksomheder bedre at kende. Guiden dækker mange års dybdegående erfaring med analysering af aktier opsummeret og videreformidlet af den dygtige Martin Gottlob.

 

Om forfatteren

Martin Gottlob har en imponerende karriere bag sig. Han har blandt andet været chef for investor relations i Danske Bank, og var hos flere banker som aktieanalytiker i de tidlige år af hans karriere. Martin lod sig pensionere fra en direktørstilling i A. P. Møller fonden og ved siden af sine mange bestyrelsesposter i dansk finansliv lærer han fra sig igennem denne bog.

Bogen er redigeret af Sarah Ophelia Møss som er sociolog, iværksætter og ligesom Martin, også aktieinvestor. Tilsammen en duo der på kærlig, lærerig og forstående måde klæder dig på til at foretage fundamentale analyser.

 

Mere info

Den lille guide til Fundamental analyse lærer dig om teorien bag. Ønsker du praktiske værktøjer, kan du supplere med ‘Den lille Workbook til fundamental analyse. KLIK HER.

Hvis du generelt finder aktieanalyse spændende, er vores guide til Teknisk Analyse måske noget for dig. Find den HER.

 

Kan jeg få rabat?

Det kan du faktisk. Hvis du køber denne bog i forbindelse med én af vores bogpakker, opnår du følgende rabatter:

Få 15% rabat på 2 bøger efter eget valg.

Få 20% rabat på 3 bøger efter eget valg.

Få 25% rabat på 4 eller flere bøger efter eget valg.

Er du interesseret i en af bogpakkerne, skal du blot tilføje de valgte bøger til indkøbskurven, så modtager du rabatten automatisk. Du kan gå på opdagelse og finde flere bøger om investering, opsparing og økonomi fra ‘Den lille guide’ serie af Forlaget Penge. Vi har fx bøger om aktieanalyse – både fundamental analyse såvel som teknisk analyse.

 

Information om bogen

Udgivelsesdato: 15. august 2019
Sidetal: 123 sider
Sprog: Dansk
ISBN: 978-87-970981-7-2
Forlag: Forlaget Penge
Format: Hæftet
Udgave: 1

Yderligere information

Vægt0.280 kg
Størrelse14 × 1 × 18.5 cm