Den lille guide til Minimalisme

DKK 199,00

I denne bog gennemgås begrebet minimalisme. Hvad betyder det, hvor opstod det og hvem er ”de der minimalister” egentlig? Minimalisme handler ikke om ting. Hverken om, hvor mange ting du skiller dig af med, eller hvor mange ting du beholder. Minimalisme handler om, hvad der bliver plads til i dit liv, når ting ikke længere fylder ethvert tomrum eller tidsrum i dit liv.

Vil du have rabat? Få rabat med et Abonnement or Abonnement til vores medlemsklub Ophelia Invest Club

Kategori:

Hvad får jeg? 

I denne bog gennemgåes begrebet minimalisme, hvad betyder det, hvor opstod det og hvem er ”de der minimalister” egentlig. Bogen består af tre dele. Egentlig så handler minimalisme ikke om ting. Hverken om, hvor mange ting du skiller dig af med, eller hvor mange ting du beholder. Minimalisme handler om, hvad der bliver plads til i dit liv, når ting ikke længere fylder ethvert tomrum eller tidsrum i dit liv.

Forfatter

Minimalisten Jane Ibsen Piper står bag denne guide. Jane står bag en af Danmarks største communities om minimalisme på Facebook, og herudover investere hun halvdelen af sin løn hver måned. Jane har formået at forstå det simple liv, hvilket hun gerne vil dele med dig. 

Mere info

Bogen består af tre dele.

I første del af bogen beskrives de psykiske grunde til, at vi holder fast i ting, længe efter at de har mistet værdi for os, og hvordan minimalisme kan hjælpe os til nemmere at give slip på det overflødige. Og det beskrives hvordan minimalisme kan hjælpe os til at have mere tid og overskud i hverdagen.

Anden del af bogen er mere praktisk, og der kommer du til at gennemgå dit hjem, fra kælder til loft, og (hvis du har mod på det) skille dig af med de ting, som ikke længere har værdi for dig, men blot fylder op eller roder. Jane kan hverken garantere hvide vægge, tommer flader eller zen-følelse 24/7 når du har gennemgået kapitlet, men hun kan love, at du får et redskab til aktivt at tilvælge de ting i dit liv, som har værdi for netop dig.

Sidste del af bogen beskriver særlige temaer, hvor minimalisme også kan være svaret på et bedre og nemmere liv. Både økonomi, kost, helligdage, familie og hverdagens underskud.

Kan jeg få rabat?

Det kan du faktisk. Hvis du køber denne bog i forbindelse med én af vores bogpakker, opnår du følgende rabatter:

Bogpakke 1: Få 15% rabat på 2 bøger efter eget valg.

Bogpakke 2: Få 20% rabat på 3 bøger efter eget valg.

Bogpakke 3: Få 25% rabat på 4 eller flere bøger efter eget valg.

Er du interesseret i en af bogpakkerne, skal du blot tilføje de valgte bøger til indkøbskurven, så modtager du rabatten med det samme. Du kan gå på opdagelse og finde flere bøger om investering, opsparing og økonomi fra ‘Den lille guide’ serie af Forlaget Penge. 

 

Information om bogen:
Udgivelsesdato: 15. august 2019
Sidetal: 153 sider
Sprog: Dansk
ISBN: 978-87-970981-6-5
Forlag: Forlaget Penge
Format: Hæftet
Udgave: 1

Yderligere information

Vægt 0.200 kg
Størrelse 14 × 0.9 × 18.5 cm