Den lille guide til Teknisk Analyse

DKK 199,00

Ønsker du at blive bedre til at analysere aktier? Teknisk analyse er en metode som kan benyttes hertil. Med denne lille guide lærer du hvordan man i praksis anvender teknisk analyse, når man handler på en børs. Du får en forklaring på strategierne og mulighed for at afprøve teorierne bag teknisk analyse i praksis.

Vil du have rabat? Få rabat med et Abonnement or Årligt abonnement til vores medlemsklub Ophelia Invest Club

Kategori:

Beskrivelse:

Der er to typer aktieanalyse, teknisk analyse er den ene. Når man handler med aktier er det vigtigt at kunne vurdere og sammenligne aktierne, så man sikrer sig at købe de rigtige aktier der passer ens portefølje. Til vurdering af aktier er et helt centralt værktøj aktieanalyse. I denne meget lærerige bog bliver disciplinen forklaret af en ekspert på området, Nanna Fick.

Nanna forklarer grundigt, men i et sprog der er til at forstå.

Med denne lille guide lærer du hvordan du i praksis anvender teknisk analyse, når du skal vælge de rigtige aktier. Du får en forklaring på strategierne og mulighed for at afprøve teorierne bag teknisk analyse i praksis.

 

Om forfatteren:

Bogen er skrevet af professionelle daytrader Nanna Fick. Nanna har mange års erfaring med teknisk analyse og formår at formidle emnet på en utrolig inspirerende facon. Nanna har også mange års erfaring med undervisning på området, hvilket har været fundamentet for denne velskrevne bog.

 

Mere info

Hvis du generelt finder aktieanalyse spændende, er vores guide til Fundamental Analyse måske noget for dig. Find den HER.

 

Kan jeg få rabat?

Det kan du faktisk. Hvis du køber denne bog i forbindelse med én af vores bogpakker, opnår du følgende rabatter:

Bogpakke 1: Få 15% rabat på 2 bøger efter eget valg.

Bogpakke 2: Få 20% rabat på 3 bøger efter eget valg.

Bogpakke 3: Få 25% rabat på 4 eller flere bøger efter eget valg.

Er du interesseret i en af bogpakkerne, skal du blot tilføje de valgte bøger til indkøbskurven, så modtager du rabatten med det samme. Du kan gå på opdagelse og finde flere bøger om investering, opsparing og økonomi fra ‘Den lille guide’ serie af Forlaget Penge. 

 

Information om bogen:
Udgivelsesdato: 11. februar 2019
Sidetal: 120 sider
Sprog: Dansk
ISBN: 978-87-970981-1-0
Forlag: Forlaget Penge
Format: Hæftet
Udgave: 1

Yderligere information

Vægt 0.160 kg
Størrelse 14 × 0.8 × 18.5 cm