Den lille guide til teknisk analyse

DKK 225,00

Ønsker du at blive bedre til at analysere aktier? Teknisk analyse er en metode som kan benyttes hertil. Med denne lille guide lærer du hvordan man i praksis anvender teknisk analyse, når man handler på en børs. Du får en forklaring på strategierne og mulighed for at afprøve teorierne bag teknisk analyse i praksis.

Vil du have rabat? Få rabat med et Abonnement or Årligt abonnement til vores medlemsklub Ophelia Invest Club

Kategori:

Beskrivelse

Der er to typer aktieanalyse, teknisk analyse er den ene. I denne meget lærerige bog bliver disciplinen forklaret af en ekspert på området, Nanna Fick.

Uanset om vi handler på kort eller lang sigt, om vi er investorer, spekulanter eller daytradere, så er vores mål det samme: Vi vil købe, når prisen er langt nede, og sælge, når den er højt oppe. Hvis du er helt grøn inden for teknisk analyse og er interesseret i at få et grundlæggende kendskab til, hvad teknisk analyse er, kan du bruge denne bog. Formålet med den er ene og alene at give en overordnet introduktion til teknisk analyse; til hvad teknisk analyse er; hvad det er for bagvedliggende aspekter, der gør, at vi kan bruge teknisk analyse; og hvordan man kan anvende det til at time og kontrollere sine investeringer.

 

Om forfatteren

Bogen er skrevet af professionelle daytrader Nanna Fick. Nanna har mange års erfaring med teknisk analyse og formår at formidle emnet på en utrolig inspirerende facon. Nanna har også mange års erfaring med undervisning på området, hvilket har været fundamentet for denne velskrevne bog.

 

Mere info

Hvis du generelt finder aktieanalyse spændende, er vores guide til Fundamental Analyse måske noget for dig. Find den HER.

 

Kan jeg få rabat?

Det kan du faktisk. Hvis du køber denne bog i forbindelse med én af vores bogpakker, opnår du følgende rabatter:

Få 15% rabat på 2 bøger efter eget valg.

Få 20% rabat på 3 bøger efter eget valg.

Få 25% rabat på 4 eller flere bøger efter eget valg.

Er du interesseret i en af bogpakkerne, skal du blot tilføje de valgte bøger til indkøbskurven, så modtager du rabatten automatisk. Du kan gå på opdagelse og finde flere bøger om investering, opsparing og økonomi fra ‘Den lille guide’ serie af Forlaget Penge. Vi har fx bøger om aktieanalyse – både fundamental analyse såvel som teknisk analyse.

 

Information om bogen

Udgivelsesdato: 11. februar 2019
Sidetal: 120 sider
Sprog: Dansk
ISBN: 978-87-970981-1-0
Forlag: Forlaget Penge
Format: Hæftet
Udgave: 1

Yderligere information

Vægt0.160 kg
Størrelse14 × 0.8 × 18.5 cm