Komplet investeringsuddannelse til privatinvestoren

DKK 12.995,00

Ophelia Invest tilbyder et spændende uddannelsesforløb til dig hvor du bliver klædt grundigt på til at investere.

Vil du have rabat? Få rabat med et Abonnement or Årligt abonnement til vores medlemsklub Ophelia Invest Club

Kategori:

Investeringsuddannelse hos Ophelia Invest

Hvis du vil lære alt om investering, så har vi en investeringsuddannelse til dig. Du er måske lidt mere ambitiøs med dine investeringer end dine venner? Eller måske har din formue en størrelse som byder dig, at bruge lidt mere energi på det, end blot en stribe YouTubevideoer? Det kan også være, at du ligesom mange andre, er træt af, at banken investerer på dine vegne? Eller måske er du bare super klar, til at lære en hel masse nyt? Uanset hvad der er din motivation, står vi klar til at give dig alle værktøjerne på kun 4 søndage.

Hvor og hvornår?

Denne investeringsuddannelse foregår i København og strækker sig over 4 søndage kl 10-18. Hver uddannelsesdag rummer et eller flere spændende og vigtige emner inden for investering. En række eksperter faciliterer undervisningen i samarbejde med en fast tovholder fra Ophelia Invest. Under hele uddannelsen er der fuld forplejning. Se alle datoer for uddannelsen længere nede.

Det får du

Først og fremmest får du 4 lærerige og varierede uddannelsesdage. Som en del af pakken, medfølger seks bøger fra Forlaget Penges bogserie “ Den lille guide” samt to billetter til Danmarks største årlige investerings-event, festivalen Nordic Invest Camp, hvor mere end 1.000 private investorer mødes til sparring læring og godt samvær.

Bøgerne er: Den lille guide til investering, Den lille guide til teknisk analyse, Den lille guide til crowdlending, Den lille guide til pension, Den lille guide til fundamental analyse, Den lille work book til fundamental analyse. Disse seks bøger udgør pension til vores investeringsuddannelse, men uanset om du vælger at læse dem før, under eller efter uddannelsen, så sørger vi for, at du kan følge med i undervisningen.

Sidst men ikke mindst kan du deltage i det ‘Lær at investere’ foredrag der måtte passe dig bedst inden uddannelsesstart. Du kan se mulighederne i vores eventkalender.

Emner

Undervejs under uddannelsen gennemgås følgende emner:

  • Strategi
  • Porteføljeopbygning
  • Alternative investeringsmuligheder
  • Crowdlending
  • Fundamental analyse
  • Teknisk analyse
  • Pension
  • Skatteoptimering

Datoer 

Søndag d. 13. september
Søndag d. 20. september
Søndag d. 4. oktober
Søndag d. 25. oktober

Alle dage ligger i tidsrummet kl 10-18, og der er fuld forplejning.