WORKSHOP: ODENSE 28.04.19

DKK399,00

ALLE KAN LÆRE AT INVESTERE
Workshoppen henvender sig til både nybegyndere og investorer med lidt erfaring. Det er både for dig der aldrig har købt aktier før og dig der handler en sjældent gang imellem, men som ønsker at vide mere og blive mere tryg med at handle. Du behøver ingen forudgående viden om området. Investering er for alle.

Add to Wishlist

Varekategorier: ,

Beskrivelse

Investerings-workshop

I et spændende samarbejde mellem Sarah Ophelia Møss, Dansk Aktionærforening og Jyske Bank er Danmarks største Aktieturné blevet en realitet!

Undervisere

Sarah (sociolog) og kvinden bag de to investerings-communities Kvindelogen INVESTERET og Aktieklubben Danmark, står for oplægsdelen hvorefter Torben Udsen (aktieanalytiker og revisor) tager over under workshop delen på vegne af Dansk Aktionærforening.

Danmarkinvesterer.dk

Kom og vær en del af årets vigtigste kampagne: Investering er for alle – også dig. Markedet stiger, men ikke alle får del i værdierne, fordi de ikke investerer deres penge. Kom med på en workshop og bliv klar til at begynde at investere selv.

Kom er vær en del af årets vigtigste begivenhed og kampagne: INVESTERING ER FOR ALLE – også dig! Vi glæder os til at se dig.

Lær at investere på kun 4 timer

Du skal blot investere 4 timer af din søndag, så får du en grundig og kompetent indføring i det at investere. Under workshoppen gennemgår vi hvad værdipapirer er, hvad investeringsforeninger er, hvor man køber dem, hvor man opbevarer dem, hvordan man lægger en strategi, hvordan man opbygger en veldiversificeret portefølje, hvilke risici man bør være opmærksom på, hvilken rolle ens tidshorisont spiller, hvad der udgør ens egen investorprofil, hvordan børspsykologi påvirker os selv og markedet, hvordan man læser virksomhedernes vigtige nøgletal og hvordan man anvender nøgletal i praksis.

Efter de 4 timer, er du klar til at gå hjem og handle aktier og andre værdipapirer.