Affiliatepartner

NYHED: Ophelia Invest lancerer spændende Affiliate-program for alle 

Vil du være med til at udbrede kendskabet til vores investeringsunivers og samtidig tjene penge? Så kan du blive en del af vores nye Affiliate-program. 

Fortæl mig mere, hvad går det ud på?

For nylig lancerede vi vores medlemsklub, Ophelia Invest Club. Klubben er for alle investerings-interesserede individer og er delt op i hele 3 niveauer, så der er noget for enhver smag. 

Konkret er indholdet delt op i et begynderspor, teknisk analysespor og et fundamental analysespor. Hver uge udgiver vi en MASSE tema-artikler, analyser, nyheder, opgaver, videoer og hver mandag afholdes en times live-session med undervisning. Hver dag udgives nyt content. Alt dette for en månedlig pris af 129,- (årsabonnement 1.249,-)

Vi synes selv at vores medlemsklub er et godt initiativ, og vi søger dig, som ønsker at sprede ordet og samtidig modtage belønning. Vores nye Affiliate-program giver dig muligheden for at tjene 29,- kr pr. medlem hver måned, så længe personen forbliver en del af klubben. 

Hvad får jeg ud af jeres Affiliate-program?

Skaffer du ét medlem som forbliver en del af Ophelia Invest Club i 12 måneder, har du allerede tjent 348 kroner. Skaffer du 10 medlemmer løber det op i 3.480,- om året. Der er ingen begrænsning. Opnår du 100 nye medlemmer i 12 måneder, får du altså udbetalt 34.800 kroner når året er omme.

Vær opmærksom på at betalingen stopper hvis personen melder sig ud af klubben. For hvert medlem får du altså 29 kroner hver måned, så længe personen forbliver en del af vores medlemsklub. 

Vi sælger også et årsabonnement hvor man sparer 299 kroner og abonnenten modtager samtidig en bog om investering til en værdi af 199,-. Denne abonnementsmodel indgår også i Affiliate-aftalen, og du kan dermed ved salg af et årsabonnement sikre dig 348,- med det samme. 

Denne indsats udløser 17.500,- til dig. Som bonus runder vi op til 25.000,- når du rammer 600 trækninger på seks måneder.

Resten af vores produkter udløser 25 %. Salg af uddannelsesplads til 12.995,- vil derfor udløse 3.249,- til dig, mens salg af  foredragsplads til 399,- giver 100,-

Det lyder lige som noget for mig, hvordan kommer jeg i gang?

Hvis du kan se dig selv stå inden for vores investerings-univers, kan du blive en del af vores Affiliate-program. Du modtager penge for hvert oprettet medlem. For at komme i gang, skal du blot sende os en mail på affiliate@opheliainvest.dk med informationer om dig og dine platforme. Du modtager herefter dit unikke partnerlink, som du kan dele i dine kanaler. Når de medlemmer du henviser, opretter sig gennem dit unikke link medfører det automatisk en indbetaling på din partnerkonto. Her kan både vi og du se, hvor mange abonnenter du har henvist.